.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δεν διαλέγουμε μνημόνιο, όλοι στα συλλαλητήρια της Πέμπτης 11 Ιούνη


syntagmaΗ 11η Ιούνη είναι μέρα αγώνα! Μετά την 11η Μάη και τη διαδήλωση ενάντια σε χρέος και ΕΕ, η 11 Ιούνη αποτελεί ένα μεγάλο σταθμό στη δημιουργία ενός μεγάλου κινήματος ενάντια στο νέο Μνημόνιο, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της υποταγής.

Πολλά πρωτοβάθμια σωματεία, εργατικές κινήσεις-παρεμβάσεις, σχήματα και συλλογικότητες του κινήματος, καλούν με αποφάσεις και ανακοινώσεις τους στα Συλλαλητήρια ενάντια στην νέα συμφωνία μνημονιακού περιεχομένου και κοπής που ετοιμάζονται να καταλήξουν κυβέρνηση-«θεσμοί»-δανειστές. Καλούν ακόμα η Κίνηση Διαγραφή του Χρέους Τώρα, κινήσεις και συσπειρώσεις γειτονιάς, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΜΑΡΣ και άλλες αριστερές οργανώσεις. Κινητοποιήσεις θα γίνουν σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Στην Αθήνα, τα πρωτοβάθμια σωματεία καλούν σε συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 7.00 μ.μ., ενώ στη Θεσσαλονίκη στην Καμάρα στις 7.00 μ.μ.

Την ίδια μέρα, συλλαλητήρια διοργανώνει και το ΠΑΜΕ, με δικό του πλαίσιο και περιεχόμενο (στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 7.30 μμ), αρνούμενο την πρόταση των ταξικών σχημάτων-κινήσεων και συνδικαλιστών για κοινή δράση και οργάνωση των κινητοποιήσεων από τα σωματεία. Η κοινή δράση με όλους τους εργαζόμενους και τις δυνάμεις που θέλουν να αντισταθούν στα νέα αντιλαϊκά μέτρα και τις μνημονιακές πολιτικές όχι μόνο είναι απαραίτητη, αλλά θα δημιουργηθεί και θα αναπτυχθεί στους δρόμους του αγώνα.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.