.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δεν έχουν ούτε για ρύθμιση οφειλών στη ΔΕΗ


deh-ofeilesΔ.Σ.
Η εικόνα των συνολικών οφειλών προς τη ΔΕΗ αποτυπώνει την ραγδαία εξαθλίωση των νοικοκυριών που πλέον αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τις στοιχειώδεις ανάγκες επιβίωσής τους.

Μπορεί η ΔΕΗ να ανακοίνωσε ότι περίπου 350.000 πελάτες έχουν διακανονίσει συνολικές οφειλές προς τη ΔΕΗ, της τάξης του ενός δισ. ευρώ, ωστόσο εξαπλάσιος αριθμός οφειλετών δεν έχει εμφανιστεί στα γραφεία της Επιχείρησης για διακανονισμό.

Το γεγονός ότι έχουν διακανονίσει τις οφειλές μόλις το 5% αυτών που χρωστούν κάτω από 500 ευρώ, και το 21% αυτών που χρωστούν μεταξύ 500 και 1.000 ευρώ, δείχνει ότι πρόκειται κυρίως για νοικοκυριά και μικρούς καταναλωτές, που αδυνατούν ακόμα και σε ρύθμιση να μπουν…

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Δεν έχουν ούτε για ρύθμιση οφειλών στη ΔΕΗ

  1. Ηλέκτρα Ε.

    Συμβαίνει κάτι χειρότερο. Δεν αδυνατούν να μπουν σε μια ρύθμιση που μπορεί να έχει δόση 10 ή 15 ευρώ. Ξέρουν ότι δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στον όρο της ρύθμισης που απαιτεί την εμπρόθεσμη εξόφληση κάθε τρέχοντος λογαριασμού. Οπότε η ρύθμιση είναι δώρο – άδωρο αφού ξέρουν ότι αδυνατούν να καλύψουν οικονομικά την ανάγκη για ρεύμα.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.