.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΔΕΗ και κυβέρνηση βυθίζουν στο σκοτάδι 100.000 νοικοκυριά!


skotadi_deh

Στο σκοτάδι ετοιμάζεται να βυθίσει η ΔΕΗ άλλα 100.000 χαρακτηρίζοντάς τα ως “κακοπληρωτές”. Με τις ευλογίες των πολιτικών προϊσταμένων της, η διοίκηση Αδαμίδη δεν μπαίνει καν στον κόπο να εξετάσει εάν είναι κάποιοι από τους “κακοπληρωτές” βρίσκονται ανάμεσα στους 1,5 εκατομμύρια άνεργους, ή στις χιλιάδες απλήρωτους εργαζόμενους ή στους συνταξιούχους που έχουν υποστεί πετσόκομμα στις ήδη πενιχρές συντάξεις τους.  

Η διοίκηση της ΔΕΗ νομίζει ότι έτσι θα “πατάξει” το φαινόμενο των απλήρωτων λογαριασμών που έχει λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας. Ειδικότερα, σε 2,1 εκατ. εκτιμώνται οι καταναλωτές που καθυστερούν ή αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς ρεύματος. Μάλιστα η ΔΕΗ επαίρεται ότι κατάφερε με το πρόσφατο πρόγραμμα διακανονισμών να περιορίσει την έκταση κατά… 400.000 καταναλωτές.

Ωστόσο εκεί που ξεφεύγει το πράγμα τελείως είναι στο ύψος των οφειλών που αγγίζουν πλέον τα 2,2 δισ. ευρώ. Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει ολοκληρωθεί και η εκκαθάριση μητρώου δικαιούχων μειωμένου αγροτικού τιμολογίου.

Αυτό όμως που δε θέλουν να καταλάβουν οι πάσης φύσεως κυβερνώντες και οι εκάστοτε διοικούντες της ΔΕΗ είναι ότι ο κόσμος πλέον δεν έχει χρήματα ούτε για τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ , ως αποτέλεσμα της άγριας λιτότητας, της φορομπηξίας και της γενικευμένης ανεργίας.

Εάν δεν ανατραπεί η πολιτική αυτή, τα χρέη θα μεγαλώνουν και η κυβέρνηση θα βυθίζει όλο και περισσότερα νοικοκυριά, με τον Τσίπρα να κατεβάζει τους διακόπτες αυτή τη φορά…

Δ.Σ.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.