.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Για το σύντροφο Στέφανο…


Η Τ.Ε. της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Παπάγου εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, του σ. Στέφανου Ψάλτη, συζύγου της Αλέκας Λένου, εκπαιδευτικού με μακρόχρονη συνδικαλιστική δράση και ενεργού μέλους της Τ.Ε. μας.

Ο Στέφανος δραστηριοποιήθηκε στα χρόνια της μεταπολίτευσης στην Ο.Κ.Δ.Ε. Εξακολούθησε να είναι ενεργός στην αντικαπιταλιστική αριστερά και ως ανένταχτος, ενώ μετά τη συγκρότηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. υπήρξε αδιάκοπα ενεργός υποστηρικτής της, παρών σε όλες τις πολιτικές και κεντρικές της εκδηλώσεις. Η κοινωνικότητα, η δοτικότητα και η απλότητά του τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους. Μέσα στη σκληρότητα της ζωής που πέρασε, που την έκανε δυσκολότερη η δοκιμασία της κρίσης και της καθημερινότητας των τελευταίων χρόνων, κράτησε την ανθρωπιά και την αυθεντικότητά του. Δείγμα χαρακτηριστικό της στάσης αρχών του ήταν η τιμητική επιλογή του για πολιτική κηδεία, επιλογή που σπανίζει ακόμα και σε επώνυμα στελέχη της αριστεράς.

Η Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Παπάγου στέκεται δίπλα στην άξια σ. Αλέκα και τον γιό τους Πάτροκλο και τους εκφράζει τη συμπαράστασή της.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Παπάγου

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.