.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Για τον θάνατο του Παναγιώτη Μακρή


makrhsH ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση εκφράζει την βαθιά της οδύνη για το θάνατο του Επίτιμου Δημάρχου Καισαριανής Παναγιώτη Μακρή.

Ο Παναγιώτης Μακρής, γέννημα του κομμουνιστικού κινήματος και του αγώνα για μια καλύτερη ζωή, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και αδικία, αποτέλεσε μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος την γενιά εκείνη που προσπάθησε να κάνει τη δική της «έφοδο στον ουρανό», να συντρίψει τον καπιταλισμό, να φέρει στο προσκήνιο την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Ο Παναγιώτης Μακρής υπήρξε σύμβολο. Ήταν ο τελευταίος από τους αγωνιστές κομμουνιστές Δημάρχους που στα πέτρινα χρόνια των δεκαετιών του 50 και του 60, με τη δράση και τους αγώνες τους έδωσαν ελπίδα στους εργαζόμενους και βελτίωσαν κατά πολύ τις συνθήκες ζωής των φτωχών ανθρώπων.

Η παρουσία του υπήρξε καθοριστική για τη πόλη της Καισαριανής πριν και μετά την μεταπολίτευση και η ηθική και πολιτική του παρακαταθήκη θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς για το λαϊκό κίνημα και τους αγώνες των εργαζόμενων.

H ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ-Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του, στους συντρόφους του στο ΚΚΕ, στους συναγωνιστές του.

26/07/2015

kaisariani

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.