.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Βύρωνας: Επικεφαλής για τις δημοτικές εκλογές ο Σταύρος Τζιορτζιώτης


tziortziwtisΑριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη συλλογική συζήτηση της Αριστερής Παρέμβασης Βύρωνα, αποφασίσαμε ομόφωνα να μας εκπροσωπήσει, ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών ο Σταύρος Τζιορτζιώτης, ο οποίος είχε και στο παρελθόν εκπροσωπήσει την Αριστερή Παρέμβαση ως επικεφαλής.

Ο Σταύρος Τζιορτζιώτης, είναι εκπαιδευτικός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γνωστός στους κατοίκους του Βύρωνα και στους εργαζόμενους στον κλάδο του για τους αγώνες και τη στάση του. Σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και προηγούμενα ήταν μέλος του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Καλλιθέας-Ν. Σμύρνης και του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας. Από το 2007 μέχρι το Μάιο του 2011 ήταν δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα. Ο Σταύρος θα διαδεχτεί τον Τάσο Γουδέλη, ηλεκτρολόγο-μηχανολόγο μηχανικό, σημερινό και παλιό αγωνιστή της γενιάς του Πολυτεχνείου, που τώρα εκπροσωπεί επάξια την Αριστερή Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο.

Η εναλλαγή στις θέσεις ευθύνης και στα καθήκοντα της Αριστερής Παρέμβασης θα επιδιωχτεί και στο μέλλον, ανάλογα και με τις δυνατότητές μας και στα πλαίσια της συλλογικής λειτουργίας μας. Οι εκπροσωπήσεις της Αριστερής Παρέμβασης στις όποιες θέσεις, δράσεις ή εκδηλώσεις εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις του σχήματος και την αντιπροσωπευτικότητα και τον πλούτο των μαχόμενων ανθρώπων που συγκροτούν και στηρίζουν την Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

Arpa Byrona

Νεαπόλεως 25, arpavirona@gmail.com, http:aristeriparemvasivyrona.blogspot.gr
11/3/2014

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.