.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αντιπροσωπεία του ΝΑΡ στο κανάλι Hayat TV της Τουρκίας (Βίντεο)


nar_hayat725Πολυμελής αντιπροσωπεία του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της ν.Κ.Α. επισκέφθηκε τη γειτονική Τουρκία, εκφράζοντας έμπρακτα την διεθνιστική αλληλεγγύη στους αγωνιστές, το κίνημα και την αριστερά της χώρας που χτυπήθηκε βάναυσα με τις δολοφονικές βομβιστικές επιθέσεις της προηγούμενης εβδομάδας, που είχαν σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία 128 αγωνιστών και τον σοβαρό τραυματισμό εκατοντάδων άλλων.

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από μέλη της Π.Ε. του ΝΑΡ και του γραφείου του Κ.Σ. της ν.Κ.Α., από συνδικαλιστές μέλη ΔΣ Ομοσπονδιών και συνδικάτων και μέλη της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της οργάνωσης. Επισκέφθηκε την Τουρκία στο τριήμερο από Παρασκευή 16 μέχρι Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

Στο πλαίσιο αυτής της συλλυπητήριας αποστολής διεθνιστικής αλληλεγγύης, ο Κώστας Μάρκου και η Ντίνα Ρέππα, στελέχη του ΝΑΡ, έδωσαν συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Hayat TV, όπου είχαν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον δημοσιογράφο Τσετίν Γκοκχάν. Τη διερμηνεία έκανε ο ανταποκριτής στην Ελλάδα/Αθήνα της ημερήσιας εφημερίδας “Εβρενσέλ” και του καναλιού Hayat Σεΐτ Αλντογάν.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί:

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.