.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αντιπροσωπεία του ΝΑΡ και της νΚΑ στην Κωνσταντινούπολη


nar_tourkia

Πολυμελής αντιπροσωπεία του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της ν.Κ.Α. βρίσκεται στην γειτονική Τουρκία, για να εκφράσει έμπρακτα την διεθνιστική αλληλεγγύη στους αγωνιστές, το κίνημα και την αριστερά της χώρας που χτυπήθηκε βάναυσα με τις δολοφονικές βομβιστικές επιθέσεις της προηγούμενης εβδομάδας, που είχαν σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία 128 αγωνιστών και τον σοβαρό τραυματισμό εκατοντάδων άλλων.

Η αντιπροσωπεία του ΝΑΡ και της νΚΑ στην Κωνσταντινούπολη συμμετείχε σήμερα σε Συλλαλητήριο, ενώ είχε και συναντήσεις με τα συνδικάτα KESK και DISK που χτυπήθηκαν από τις επιθέσεις του προηγούμενου Σαββάτου στην Άγκυρα. Ακολούθησε επίσημη συνάντηση με το Κόμμα Εργασίας Τουρκίας (EMEP) το οποίο φιλοξενεί την αποστολή (το οποίο έχασε 18 μέλη και στελέχη του από την βομβιστική επίθεση). Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και με το κουρδικό HDP.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από μέλη της Π.Ε. του ΝΑΡ και του γραφείου του Κ.Σ. της ν.Κ.Α., από συνδικαλιστές μέλη ΔΣ Ομοσπονδιών και συνδικάτων και μέλη της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της οργάνωσης.

Στη φωτογραφία ο βουλευτής του EMEP Λεβέντ Τουζέλ, ο Μουσταφά Γιαλτσινέρ, μέλος της Κ.Ε. και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του ΕMEP και στελέχη του κόμματος με την αντιπροσωπεία του ΝΑΡ.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.