.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ Περιστερίου: Για τον άδικο χαμό του συναγωνιστή Κώστα Παπλωματά


image003Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του συναγωνιστή Κώστα Παπλωματά, ΑΝΤΑΡΣΥΑ Περιστερίου

Στεκόμαστε συγκλονισμένοι μπροστά στον αναπάντεχο χαμό του συναγωνιστή Κώστα Παπλωματά. Ο Κώστας Παπλωματάς, Πρόεδρος του Συλλόγου των δασκάλων Περιστερίου “Έλλη Αλεξίου” και μέλος του ΚΚΕ δεν είναι πια κοντά μας.

Παιδί πολύτεκνης εργατικής οικογένειας, που ανδρώθηκε μέσα από τους αγώνες για μια παιδεία στην υπηρεσία του λαού. Πάλεψε για τα καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης. Για όσους τον ζήσαμε μέσα από τους αγώνες του, αλλά και ως δάσκαλο, πρόκειται για μια αναντικατάστατη απώλεια. Είχε ανιδιοτέλεια και πίστη στην υπόθεση του κομμουνισμού, ήταν συντροφικός και υποστήριζε μέχρι τέλους με την ευγένεια που τον χαρακτήριζε το ζήτημα του ανοίγματος του δρόμου για μια άλλη κοινωνία, μέσα από τους μικρούς και μεγάλους αγώνες μας.

Η απώλεια για την χαροκαμένη μάνα του και την αγαπημένη του οικογένεια είναι τεράστια και συμπαραστεκόμαστε ολόθερμα.

Θα αντλούμε δύναμη από την ακούραστη συμβολή του στην υπόθεση της Παιδείας και για την αγωνιστική ενότητα της Αριστεράς.

Κώστα, θα είσαι για πάντα μαζί μας!

Θα είμαστε όλοι αύριο Τρίτη 20/01, στις 4μμ στην εκκλησία των Ταξιαρχών στο Περιστέρι (Σαρανταπόρου και Β.Αλεξάνδρου, απέναντι από το ΙΚΑ Περιστερίου) για το τελευταίο αντίο και στη κηδεία στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ |Τοπική Επιτροπή Περιστερίου

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.