.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή!


Η νέα πρόκληση της εισαγγελίας ΔΕΝ θα περάσει!

H πρόταση της εισαγγελέως της έδρας Αδαμαντίας Οικονόμου να επιβληθεί φυλάκιση μόνο στον Ρουπακιά και να ανασταλεί η έκτιση των ποινών των υπολοίπων καταδικασμένων νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, έως την εκδίκαση της έφεσης, αποτελεί μια νέα πρόκληση προς το λαϊκό αντιφασιστικό αίσθημα που οδήγησε στην ιστορική απόφαση της δίκης στις 7 Οκτώβρη.

Η εισαγγελέας Οικονόμου επιδιώκει, ουσιαστικά, να ακυρώσει αυτή την απόφαση του δικαστηρίου και σε συνέχεια της πρότασής της ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση και να αθωωθούν όλοι οι κατηγορούμενοι πλην Ρουπακιά. Δίκαια, λοιπόν, ονομάζεται από τον όλο τον δημοκρατικό κόσμο ως “εισαγγελέας υπεράσπισης” της ναζιστικής συμμορίας.

Το δικαστήριο καλείται να αγνοήσει την εισαγγελία και να τιμήσει την ιστορική καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας. Να χώσει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των εγκληματικών ενεργειών βαθιά στην φυλακή.

Η θεσμική ασυλία και ατιμωρησία των ναζί, που οφείλονταν στις πλάτες του συστήματος (καπιταλιστές, αστυνομία, δικαιοσύνη, δυνάμεις του πολιτικού συστήματος), τους έδωσε τη δυνατότητα και τα μέσα να προσπαθήσουν επιβάλλουν τα δολοφονικά “τάγματα εφόδου” στους δρόμους.

Να μπει οριστικά τέλος σε όλα αυτά. Φυλάκιση της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και όσων διέπραξαν τα αποτρόπαια εγκλήματα που ήρθαν στο φως με τη δίκη.

Όχι άλλη ατιμωρησία. Ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 96.67% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.