.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αλληλεγγύη στην προσφυγιά! -Ακούστε σήμερα στις 18.00 το “Ράδιο Παντιέρα” στην ERTopen


ertopen-logoΑλληλεγγύη στην προσφυγιά! -“Ράδιο Παντιέρα” στην ERTopen, 2/3/16

Ο πόλεμος στην Συρία κλιμακώνεται ανεξέλεγκτα, τα σύννεφα του πολέμου στην περιοχή μας πυκνώνουν όλο και πιο πολύ. Η ΕΕ μετατρέπεται σε «Ευρώπη Φρούριο», ο νατοϊκός στόλος έρχεται στο Αιγαίο.

Η πολύμορφη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες που σε δραματικές συνθήκες φτάνουν στη χώρα μας, είναι το θέμα της εκπομπής “Ράδιο Παντιέρα” που θα μεταδοθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 18.00, από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen.

Την ίδια μέρα διοργανώνεται μεγάλο αντιιμπεριαλιστικό – αντιπολεμικό – αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα από τον Συντονισμό για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό σωματείων, φοιτητικών συλλόγων, συλλογικοτήτων.

Καλεσμένος στο στούντιο, ο Ακρίτας Καλούσης, γραμματέας του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκαιας, θα μας μιλήσει για τις μορφές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που αναπτύσσουν εκπαιδευτικοί, αλληλέγγυοι και συλλογικότητες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα συνδεθούμε τηλεφωνικά με την Αγία Ερμιόνη της Χίου, για να μιλήσουμε με τον Σάκη Παπαδόπουλο από το Δίκτυο Υποστήριξης Προσφύγων Λαυρεωτικής (Δ.Υ.Π.ΛΑ), καθώς και με αλληλέγγυους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της διάσωσης και περίθαλψης των προσφύγων που φθάνουν από τα τουρκικά παράλια.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, ο Νίκος Ξηρουδάκης.

Η εκπομπή “Ράδιο Παντιέρα” μεταδίδεται κάθε Τετάρτη απόγευμα στις 18.00 από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTOpen, στους 106,7 στα FM στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com. Επίσης, το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.