.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ακυρώθηκε η “ξεδιάντροπη” φιέστα της YESEE, με Τσακαλώτο-Στουρνάρα


Η ΓΣΕΕ κάτω από την πίεση των αντιδράσεων και λόγω της κινητοποίησης που εξαγγέλθηκε αναγκάστηκε να ακυρώσει την ημερίδα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ με ομιλητές τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιάννη Στουρνάρα, Κωστή Χατζηδάκη και τον Φίλιππο Σαχινίδη!

Επικαλέστηκε το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο που ορίστηκε για το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιουνίου. Σε δελτίο τύπου της η ΓΣΕΕ δήλωσε πως η ημερίδα θα μετατεθεί χρονικά σε νέα ημερομηνία!

Την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση στο χώρο της ημερίδας είχαν ανακοινώσει η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων, η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα, σωματεία, εργατικές συλλογικότητες κά.

Το δελτίο τύπου της ΓΣΕΕ αναφέρει: Λόγω του έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου που ορίστηκε για την Τρίτη 13 Ιουνίου και συμπίπτει με την ημερίδα – παρέμβαση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ με θέμα: «Η 2η αξιολόγηση και η προοπτική της οικονομίας», και κατόπιν συμφωνίας του συνόλου των ομιλητών, η πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης μετατίθεται χρονικά και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Ακυρώθηκε η κατάπτυστη ημερίδα της ΓΣΕΕ, υπό την πίεση των αντιδράσεων

Υπό την πίεση των αντιδράσεων η ΓΣΕΕ ακύρωσε την ημερίδα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ με την κυβέρνηση (Τσακαλώτο), την ΕΚΤ και τους τραπεζίτες (Στουρνάρα) και τα κόμματα των μνημονίων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (Χατζηδάκη-Σαχινίδη)!

Η κατακραυγή που δημιουργήθηκε οδήγησε την ηγεσία της ΓΣΕΕ σε άτακτη υποχώρηση, η οποία επικαλέστηκε το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο που ορίστηκε για την Τρίτη 13/06, προκειμένου να δικαιολογήσει την αναβολή της εκδήλωσης.

Κάτω ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός
Δυναμώνουμε τους αγώνες ανατροπής

Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για συντονισμό

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.