.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ακυρώθηκε η “Λευκή Νύχτα” στη Νέα Σμύρνη


marousi_10_10Όταν ο κόσμος του αγώνα σηκώνει κεφάλι, τα μεσαιωνικά όνειρα ανάπτυξης των Δημάρχων και των αφεντικών σταματούν!

Η δημοτική αρχή της Ν. Σμύρνης ακύρωσε τη φιέστα της «Λευκής νύχτας- νύχτας αγάπης» που ετοίμαζε γι αύριο κάτω από το βάρος των αντιδράσεων των Εργατικών Λεσχών Ν. Σμύρνης και Καλλιθέας και άλλων τοπικών και εργατικών συλλογικοτήτων, καθώς και πρωτοβάθμιων σωματείων.

Η βιτρίνα της κοινωνικής συναίνεσης που προσπάθησαν τα καθεστωτικά μέσα να δημιουργήσουν έσπασε εκκωφαντικά από την πληθώρα ανακοινώσεων και σχεδιασμένων δράσεων διαμαρτυρίας έξω από τα εμπορικά καταστήματα της Ν. Σμύρνης!

Φαίνεται πως ο βρώμικος ρόλος των Δημάρχων σαν μακρύ χέρι του κράτους στην τοπική κοινωνία έχει πια ξεσκεπαστεί και ο «βασιλιάς είναι γυμνός». Από τις αντιδραστικές αποφάσεις της ΚΕΔΕ την περίοδο του δημοψηφίσματος έως και την βαρύτατη ευθύνη που φέρει ο Δήμος Μεγαρέων για την εργοδοτική δολοφονία του 5μηνίτη συνάδελφου Γ. Σταμέλου, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τι ρόλο παίζουν στην εξαθλίωση των ζωών μας! Το σκληρά εκμεταλλευόμενο κομμάτι της κοινωνίας που βλέπει τη ζωή του να ανακυκλώνεται στην ανεργία και την μαύρη εργασία δε θα σιωπήσει!

Οι αγώνες των εργαζόμενων, ανέργων και του αγωνιζόμενου κόσμου στους χώρους δουλειάς και στη γειτονιά θα επιβάλλουν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, τη δουλειά με δικαιώματα και στην αξιοπρεπή ζωή!

Attack στην ανεργία και επισφάλεια

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.