.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ακούστε το “Ράδιο Παντιέρα” στην ERTopen, 23/3: Το 36ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ


ertopen-logo“Ράδιο Παντιέρα” στην ERTopen, 23/3/16: Το 36ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Στον απόηχο του 36ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, που διεξήχθη σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο, μακριά από τα ‘αδιάκριτα’ βλέμματα του κόσμου της εργασίας που δοκιμάζεται σκληρά από την πολιτική του κεφάλαιου, της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το “Ράδιο Παντιέρα” φιλοξενεί την Τετάρτη 23/3/2016 δύο συνέδρους.

Η Σύλβια Κοιλάκου (Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών) και η Μαρία Ξιφαρά (Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος), μέλη της Ταξικής Εργατικής Κίνησης, συζητούν στο στούντιο της ERTopen με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σταμούλη: Όχι μόνο για την αποτίμηση του εκφυλιστικού συνεδρίου της ΓΣΕΕ, αλλά και για τις προοπτικές ανασυγκρότησης του εργατικού κινήματος.

Συντονιστείτε σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 18.00 στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen, στους 106,7 στα fm στην Αττική, ή διαδικτυακά στο  ertopen.com. Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.