.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αθώοι οι συντάκτες της Εργατικής Αλληλεγγύης


Σκίτσο του Λευτέρη Παπαθανάση

Σκίτσο του Λευτέρη Παπαθανάση (Boban)

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ Χ.Α.

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι τρεις δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη» που διώκονταν ύστερα από μήνυση του δικηγόρου Ιωάννη Ανδριόπουλου, έμμισθου συνεργάτη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, σχετικά με δημοσίευμα το φθινόπωρο του 2012 για ρατσιστική εκστρατεία με τη συνεργασία Ν.Δ.-ΛΑΟΣ-Χρυσής Αυγής για τον χαρακτηρισμό ως αντισυνταγματικού του νόμου Ραγκούση.

Συγκεκριμένα, αθώοι κρίθηκαν η δημοσιογράφος Κατερίνα Θωίδου, ο εκδότης της «Εργατικής Αλληλεγγύης» Τάσος Αναστασιάδης και ο διευθυντής της εφημερίδας, Πάνος Γκαργκάνας. Την Τρίτη κρίθηκαν αθώοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και οι διευθυντές σύνταξης της ημερήσιας και κυριακάτικης έκδοσης της «Αυγής», Κ. Νικολακάκος και Στ. Καπάκος, που κατηγορούνταν για προσβολή της τιμής και της υπόληψης του κ. Ανδριόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος δικηγόρος έχει καταθέσει αρκετές μηνύσεις κατά εφημερίδων και κομμάτων της Αριστεράς, όπως αυτή κατά της «Αυγής» και εκείνη κατά του γραμματέα του ΕΕΚ, Σάββα Μιχαήλ, και του πρώην πρύτανη του ΕΜΠ, Κ. Μουντζούρη, οι οποίοι ήδη έχουν αθωωθεί.

Μ-Α.Κ.

efsyn.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.