.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αγροτικές κινητοποιήσεις: αιτήματα και προοπτικές. Ο Δ. Δεσύλλας σήμερα στην ERTopen


Ράδιο Παντιέρα«Ράδιο Παντιέρα» στην ERTopen, 15/2/17  

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Στις αγροτικές κινητοποιήσεις, τις αιτίες, τα αιτήματα και τις προοπτικές τους είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Προσκεκλημένος στο στούντιο ο πρώην ευρωβουλευτής Δημήτρης Δεσύλλας, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στη συζήτηση που θα έχουμε μαζί του, θα επιδιώξουμε να αναδείξουμε τις αιτίες των αγροτικών μπλόκων, τις συνέπειες της παραμονής στην ΕΟΚ παλαιότερα, στην ΕΕ σήμερα, την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και τις επιπτώσεις της για τη φτωχομεσαία αγροτιά, τις αλλαγές που φέρνει το «Μητρώο Αγροτών», τις προοπτικές του αγώνα των αγροτών, τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις ώστε αυτός να αποβεί νικηφόρος, τη σύνδεσή του με τους εργατικούς αγώνες, τον «κοινωνικό αυτοματισμό» που καλλιεργείται και πολλά άλλα.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Στην παρουσίαση, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς της Ελλάδας.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.