.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Έργα και ημέρες των φασιστών στο Ντονμπάς (Βίντεο)


image003Βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους με έργα και ημέρες των φασιστών στο Ντονμπάς και η απάντση των πολιτοφυλάκων – “τρομοκρατών”

Γράφει ο : Ν.Α

Η δημοκρατία του Ομπάμα και των ΗΠΑ, της Μέρκελ, του Ολάντ του Σαμαρά και της Ε.Ε. εξάγεται σε όλο τον κόσμο. Ο τρόπος είναι γνωστός, χιλιάδες άνθρωποι, άμαχοι κατά κύριο λόγο δολοφονούνται, παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς, βασανίζονται. Για να εξυπηρετήσουν τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια δεν έχουν κανένα ενδοιασμό. Οι φασίστες και ναζιστές οπλίζονται με τα πιο σύγχρονα όπλα από τους ιμπεριαλιστές και τις μαριονέτες του Κιέβου για να επιτελέσουν το έργο τους. Η σκηνή με το άδειασμα των πτωμάτων μέσα από τα οχήματα μεταφοράς προσωπικού είναι συγκλονιστική(27′), μόνο που δεν θα την δείξει το CNN, το FOX, BBC, DW. Όχι ούτε τα δικά μας ΜΜΕ. Ούτε τα βρέφη και τους γέρους που δολοφόνησε η ¨αντιτρομοκρατική¨ αεροπορία του ολιγάρχη Ποροσένκο.

Το βίντεο των 45 λεπτών δείχνει την θηριωδία όχι μόνο των φασιστικών ομάδων αλλά και του Ουκρανικού στρατού.
Την απάντηση την δίνουν στο άλλο βίντεο, οι πολιτοφύλακες,¨οι τρομοκράτες¨, που με το όπλο στο χέρι υπερασπίζονται την ζωή τους, τις οικογένειες τους, την ιστορία τους, την αξιοπρέπεια τους.

Και κάποιες απαντήσεις απο την πλευρα των “τρομοκρατων”.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.