.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Έξοδος από Ευρώ-ΕΕ: Βίντεο από την ημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στον Πολυχώρο ΜΟΛΥΒΙ στο Αιγάλεω, πραγματοποιήθηκε ημερίδα διαλόγου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με θέμα: Ο αγώνας για την αποδέσμευση από την ΕΕ και η αριστερά.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, την πρώτη από τις δύο εκδηλώσεις η οποία είχε τίτλο: Ευρώ, ευρωζώνη, ΕΕ: μπορεί να υπάρξει έξοδος;
Είναι άλλη η «αρχιτεκτονική» της ευρωζώνης κι άλλη της ΕΕ; Μπορεί να υπάρξει ρήξη με την ευρωζώνη κι όχι με την ΕΕ; Υπάρχουν «στάδια» στη διαδικασία της ρήξης;

Μετά από σύντομο άνοιγμα εκ μέρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τη συντονίστρια της εκδήλωσης Γιάννα Κατσιαμπούρα, μίλησε μέσω Skype ο Ηλίας Ιωακείμογλου (επιστημονικός σύμβουλος ΙΝΕ-ΓΣΕΕ).

Ακολούθησαν ο Νίκος Στραβελάκης (οικονομολόγος), ο Γιάννης Τόλιος (Δρ οικονομικών, ΛΑΕ), ο Σωτήρης Κοντογιάννης (δημοσιογράφος, Εργατική Αλληλεγγύη) και ο Παναγιώτης Μαυροειδής (μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Παρέμβαση έκανε η Φλώρα Νικολιδάκη (πρωτοβουλία ΔιΕΕξοδος).

Στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η ανάρτηση των βίντεο της δεύτερης συζήτησης, η οποία είχε τίτλο:

Μπορεί να υπάρξει διεθνιστική ρήξη/αποδέσμευση από την ΕΕ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 6
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Έξοδος από Ευρώ-ΕΕ: Βίντεο από την ημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  1. Κομμουνιστης 30/5/2017

    Για να γίνει αυτό, χρειάζεται καθημερινή πληροφόρηση από εσας σε όλους τους πολίτες και προετοιμασία της ελληνικής κοινωνίας, σε μία άλλη μετάβαση, τη μεταβίβαση από τη Ευρωπαϊκή ένωση της εξαθλίωσης, στη κοινωνική επανάσταση πως; Όταν το αντιληφθούν οι πλειοψηφία του ελληνικού λαού και αρχίζει να οργανώνεται.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.