.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Άμεση απελευθέρωση του συνδικαλιστή και μέλους του ΣΕΤΗΠ, Θωμά Λάλου


Η Κλαδική Ένωση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Α.Π. Ροσινάντε, καταγγέλλει τη σύλληψη και τον ξυλοδαρμό του συντρόφου μας Θωμά Λάλου, ενεργού συνδικαλιστή στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας Telephonet και μέλους του ΣΕΤΗΠ, λόγω της συμμετοχής του σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που διέμεναν στην πλατεία Βικτωρίας.

Την ίδια στιγμή που 15 εθνικιστές μαζί με τον Μπογδάνο και τον Κασιδιάρη, υπό την προστασία της ελληνικής αστυνομίας έχυναν το ρατσιστικό τους δηλητήριο, κρυμμένοι στα στενά της περιοχής, μακριά από την κοινωνία.

Η κυβέρνηση και το Κράτος κατέστειλαν βίαια μια συγκέντρωση του κινήματος ενάντια στην ρατσιστική πολιτική κι αυτό ελάχιστες μέρες μετά την ψήφιση του νόμου που καταπατά το δικαίωμα της διαδήλωσης, αμφισβητεί μια σειρά από κατοχυρωμένα δικαιώματα και φιλοδοξεί να περιορίσει την δράση του εργατικού κινήματος.

Οι εργαζόμενοι/ες δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και όπως τόσα χρόνια θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διαδηλώνουμε για τα εργασιακά μας δικαιώματα, και να ανοίγουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν είτε μέσα στους χώρους εργασίας, είτε σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο με τη μορφή που επιλέγουμε εμείς ως συνδικαλιστικές ενώσεις.

Απαιτούμε την απόσυρση των ανυπόστατων κατηγορητηρίων και την άμεση απελευθέρωση του μέλους μας Θωμά Λάλου και όλων των συλληφθέντων.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.