.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Όργιο καταστολής στην πρεμιέρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (Βίντεο)


Όργιο καταστολής σήμερα, στην «πρεμιέρα» των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, σε Ειρηνοδικεία της χώρας όπως της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου.

Με ΜΑΤ και χημικά σε κλειστό χώρο, μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων, επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να κλείσει την τρίτη αξιολόγηση που έχει ως προαπαιτούμενο τη διενέργεια των πλειστηριασμών.

Ο κόσμος του αγώνα αντιδρά και οργανώνεται, μάχεται υπερασπιζόμενος τη λαϊκή στέγη που έχουν βάλει στο μάτι τα κοράκια.

Σε ανακοίνωσή του ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά! Κι οι ηλεκτρονικοί θα μείνουν στα χαρτιά!

Η συμμορία των αρπακτικών, κυβέρνηση-Ε.Ε.-τραπεζίτες-μεγαλοσυμβολαιογάφοι-Μ.Μ.”Ε.”, περνά από σήμερα στην τελική φάση της επίθεσης στη λαϊκή κατοικία και περιουσία.

Με την εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών επιδιώκουν την πιο μεγάλη μεταφορά πλούτου από το λαό προς το μεγάλο κεφάλαιο. Θέλουν να πραγματοποιήσουν μέσα σε 3 χρόνια 120.000 πλειστηριασμούς (40 χιλιάδες πλειστηριασμοί το χρόνο) ώστε να καθαρίσουν τις τράπεζες από τα “βαρίδια”, για άλλη μια φορά στις πλάτες του λαού.

Η κυβέρνηση των ΝΑΙνέκων, δεν διστάζει για την εφαρμογή (και) αυτής της εντολής Ε.Ε. και κεφαλαίου να χρησιμοποιήσει την πιο ακραία καταστολή απέναντι στο κίνημα: δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ, άγριο ξύλο και χημικά (ακόμη και μέσα στο Ειρηνοδικείο) στην Αθήνα, επιθέσεις στους διαδηλωτές και καταστολή της διαδήλωσης από τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη. Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο φανερό ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει άλλο μέσο να κυβερνήσει παρά με τα ΜΑΤ, δεν έχει άλλο τρόπο να περάσει την πολιτική της παρά τα ασύστολα ψεύδη και την καταστολή.

Στη Θεσσαλονίκη, όπου ούτε και σήμερα υπήρχαν πλειστηριασμοί, καθώς συνεχίζεται η αποχή των συμβολαιογράφων (από τον Ιούλιο και μέχρι τις 4 Δεκέμβρη, μετά τη μεγαλειώδη αντίσταση του κινήματος επί ένα ολόκληρο χρόνο), φάνηκε καθαρά το βρώμικο πρόσωπο αυτής της πολιτικής. Με διμοιρίες των ΜΑΤ ακροβολισμένες σε όλο το κέντρο της πόλης, έστησαν φραγμό και χτύπησαν τους διαδηλωτές του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που μετά την αρκετά μαζική συγκέντρωση στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με κατεύθυνση το Ειρηνοδικείο. Καθόλου τυχαία οι αστυνομικές δυνάμεις, χτύπησαν δύο φορές τους διαδηλωτές: Την πρώτη μπροστά στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου. Και τη δεύτερη έξω από το γραφείο της προέδρου του Συλλόγου Ι. Μπιλίση-Χρουσαλά, αυτής που λίγες πριν της απαγγέλθηκε κατηγορία για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος, για τις 500.000 ευρώ από πλειστηριασμούς του 2015 που ποτέ δεν απέδωσε στο δημόσιο ταμείο…

Ό,τι κι αν κάνουν όμως να είναι σίγουροι ότι δεν θα μας σταματήσουν. Σήμερα στείλαμε ένα πρώτο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Όποτε και όπου επιχειρήσουν πλειστηριασμούς να κάνουν, στα ειρηνοδικεία ή ηλεκτρονικά στα συμβολαιογραφικά γραφεία, θα μας βρουν μπροστά τους! Και όπως όλο το προηγούμενο διάστημα, παρά τις διώξεις και την καταστολή, δεν επιτρέψαμε να γίνουν πλειστηριασμοί λαϊκής κατοικίας και περιουσίας στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, έτσι και τώρα, κάθε φορά πιο μαζικά, δυναμικά κι ανυποχώρητα, θα στείλουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς (και τους εμπνευστές τους) στα αζήτητα της ιστορίας!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Σε ανάρτηση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων περιοχών Αττικής αναφέρεται:

«Τσίπρα-Κοντονή ακούστε το καλά, οι ηλεκτρονικοί σας θα μείνουν στα χαρτιά»!

Με δακρυγόνα και καταστολή στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, επιχειρήθηκαν οι πλειστηριασμοί το απόγευμα.

Με επίδειξη βίας και πυγμής και προκειμένου να περάσει τα σχέδια για την εντατικοποίηση των πλειστηριασμών, η κυβέρνηση έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να προχωρήσουν μέσα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, στη ρίψη χημικών και στη βίαιη επίθεση στους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών και τη μεταφορά ενός στο νοσοκομείο!

Η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με την προστασία των δυνάμεων καταστολής το πρωί συνοδεύτηκε από τη βία μέσα στο Ειρηνοδικείο το μεσημέρι.

Αυτή η πολιτική η αντιλαϊκή μόνο με ΜΑΤ και βία μπορεί να εφαρμοστεί.

Θα τους ανατρέψουμε τα σχέδια. «Τσίπρα-Κοντονή ακούστε το καλά, οι ηλεκτρονικοί σας θα μείνουν στα χαρτιά»!

Δείτε στη συνέχεια βίντεο με στιγμιότυπα από τους «πλειστηριασμούς» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:

Θεσσαλονίκη:

 

 

 

 

 

 

Αθήνα:Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

5 Σχόλια στο "Όργιο καταστολής στην πρεμιέρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (Βίντεο)"

Ανώνυμα

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΕΡΟ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΩ ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑ (ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ!!!)

«Και θεωρούμε ΠΡΑΞΗ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΠΡΑΞΗ καταισχύνης, ΠΡΑΞΗ ταπείνωσης του ΚΑΘΕ Πολίτη Αυτής της Χώρας: Από τη μια να αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι εκατομμυρίων Ανθρώπων. Και από την άλλη να τους πετούν κάποια ψίχουλα, για να τον εξαγοράσουν. Όπως φαντάζονται ότι θα κάνουν, να εξαγοράσουν τη στήριξή στην ίδια πολιτική που έκλεψε το ψωμί από το τραπέζι κι έχει σκοπό, αν τους αφήσουμε, ΟΧΙ μόνο το Ψωμί, αλλά και το ίδιο το Τραπέζι και τις καρέκλες και το ΣΠΙΤΙ να Αρπάξει. Αν ΑΥΤΟ δεν ΕΙΝΑΙ ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ τότε νομίζω ότι οι ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ » (Αλέξης Τσίπρας, 21 Μαρτίου 2014, Γιάννενα/ΕΛΛΑΔΑ).

Δηλαδή τί θέλετε πλέον;;; Τί περιμένετε πλέον;;; Ανάταση;;; Ανάσταση;;;

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΑ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!
ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

ΥΓ. Και λέγε λέγε – λέγε λέγε ο Χριστιανός Τρελάθεικα και από ……!

Αναστασία

Κάποτε το κίνημα τραγουδούσε : «Ντροπή στον εργάτη,στο σκλάβο ντροπή/στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή». Σήμερα πρέπει να λεει: Ντροπή στο λαό μας,να έχει κ να ανέχεται τέτοιους ανθρώπους,να κυβερνούν!

Ανώνυμα

Κυρία Αναστασία!

Ποτέ δεν πρέπει να κατηγορούμε Έναν Λαό και δή τον Ελληνικό!
Η Πορεία Της Ιστορίας Του κάθε Λαού και Ιδιαίτερα Του Δικού Μας Λαού Είναι Ένα… Prozeß μια … Διαδικασία! Αυτό Είναι και Το Ωραίο και Το Πραγματικό!!!

Σώπα Οπου Να Ναι ΘΑ Κτυπήσουν (ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!!!

Μήν Απελπίζεσε Και Δεν ΘΑ Αργήσει…..!

Αναστασία

Σωστά! Αλλά αφού ο έπαινος (ο ηρωϊκός λαός τάδε….. ) εμψυχώνει τους λαούς,χρειάζεται καμιά φορά και η επιτίμηση,για να ξυπνήσει το φιλότιμο.

Ανώνυμα
Για Τον Φίλο μου Τον Αλέξη τον Ντερμπεντέρι! Κι Αν στο Κλάμα το ρίχνεις και ξεσπάς την Καρδιά σου πάντα θα Ρωτάς πως για Μένα στάθηκες Σκληρή Μ’ Εχεις φέρει ως την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Μην Ξαναπερνάς, Μη Ξαναρωτάς Σ’ Εχω κάνει Πέρα και Πια δεν με Κρατάς Μη Χτυπιέσαι, Μη κάνεις σαν Τρελή Έφυγε και Πάει το Πουλί Δεν Αλλάζω τώρα Πια Μυαλό Κόψε, Στρίβε και Αιντε στο καλό/γυαλό Μην Ξαναπερνάς, ΜΗ Ξαναρωτάς Σ’ Εχω κάνει Πέρα και Πια δεν ΜΕ Κρατάς! Και επειδή Πάλιωσε Το Σακάκι Μου φιλάρα Μου και ψάχνοντας βρήκα ένα Δικό Σου Ραβασάκι και θυμήθηκα τα … Παλιά… Πάρτω… Πίσω… και κάνε Τουμπεκί…. «Ας μη τολμήσουν ο Κος Σαμαράς κ. ο Κος Βενιζέλος, να διανοηθούν να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Αρκετά Ρούφηξαν οι Τραπεζίτες από το Υστέρημα του Έλληνα. Δε θα βγάλουν στο Σφυρί και τη Πρώτη Κατοικία Ανεργων και Χαμηλόμισθων που Αδυνατούν να Ξεπληρώσουν ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ! Και να Εχουν Υπόψην τους. ΔΕΝ θα τους Ρίξουν οι Βουλευτές Τους! Ο ΛΑΟΣ θα τους Ρίξει! Ο ΛΑΟΣ με τους Αγώνες του στους Δρόμους. Και ΕΜΕΙΣ Αυτούς τους Αγώνες θα τους Στηρίξουμε με ΟΛΕΣ ΜΑΣ τις Δυνάμεις. Όπως θα στηρίξουμε και το κίνημα αλληλεγγύης ενάντια στους Πλειστηριασμούς Πρώτης… Διαβάστε περισσότερα »
wpDiscuz