.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Υποψήφιος χαστουκισμένος Πρόεδρος


XASTOUKIΑπό τον σΑτΥρΟπΡόΚο

– Ποιος το περίμενε; Ο Σταύρος Δήμας που χαστουκίστηκε κάποτε από την αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη, προτείνεται από τον Σαμαρά, που τέθηκε στο παρελθόν εκτός ΝΔ από τον εθνικό μας «γουρλή» πάει για Πρόεδρος.

– Πρόκειται σίγουρα για εκδίκηση του Σαμαρά απέναντι στο Μητσοτακέικο. Απορώ με τι καρδιά θα τον ψηφίσουν ο Κυριάκος και η Θεοδώρα;

– Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι για την Τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία ο Σαμαράς θα προτείνει πρόσωπο-έκπληξη που θα δώσει άλλοθι σε πολλούς βουλευτές άλλων κομμάτων ώστε να δώσουν την πολυπόθητη ψήφο.

– Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για υποψήφιο Πρόεδρο που είναι και χαστουκισμένος και «λαγός». Πάντως, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των κεφαλαιούχων.

– Πονηρός ο Σαμαράς. Θέλει να μετατρέψει την ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία σε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία χρησιμοποιώντας τους 180 ψήφους για την εκλογή του Προέδρου και να συνεχίσει τη «σφαγή»!

– Τυπικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκφράζει πρώτα όλους τους Έλληνες. Για πρώτη φορά ένας υποψήφιος Πρόεδρος εκφράζει όλους τους Ευρωπαίους, του Αμερικάνους, τους Κινέζους κλπ.

– Ο πρώτος υπουργός μνημονιακών οικονομικών κύριος Παπακωνσταντίνου πάει Ειδικό Δικαστήριο, λέει, για τη Λίστα Λαγκάρντ, λέει. Γιατί; Επειδή δεν πρόλαβε να σβήσει κι άλλα ονόματα από τη λίστα;

– Δηλαδή, αν γίνουν εκλογές και κάνει κυβέρνηση ο ΣυΡιζΑ, θα σχίσει τα μνημόνια, θα διαγράψει το χρέος και θα βγει από το ευρώ και την ΕΕ; Μια παράκληση: Να είναι μεσημέρι για να έχουν προλάβει κάποιοι να ξυπνήσουν.

– Ένας άλλος Σταύρος, ο Θεοδωράκης ο ποταμάκης, θα ήθελε να κυβερνήσει κάποτε η Εθνική Ελλάδος και να πάψουν να βγαίνουν βουλευτές οι αγαπημένοι των τηλεοράσεων.

– Τώρα, σαν το σχόλιο θα μπορούσε να κάνει κάποιος για τα παραπάνω που να μην φαντάζει ασήμαντο μπροστά στη συγκλονιστική δήλωση του Σταύρου του ποταμάκη; Κάτι είπε ο Αϊνστάιν περί βλακείας και σύμπαντος!

– Ο Χαϊκάλης της ΑΝΕΛ συνεχίζει το σήριαλ 50-50 και στην Βουλή, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου. Παύλο το καταλάβαμε. Μπορεί και να ψηφίσεις αλλά μπορεί και να αρνηθείς να μην ψηφίσεις.

– Ο Σαμαράς ανίχνευσε τη δημιουργία ρεύματος στην ελληνική κοινωνία που πιέζει τους βουλευτές όλων των κομμάτων να ψηφίσουν Πρόεδρο τον εκλεκτό του. Εκτός από πρωθυπουργός λειτουργεί και ως αμπερόμετρο!

– Ο Σαμαράς, όσο καιρό το κόμμα του βρίσκεται στην κυβέρνηση, δεν ανίχνευσε ποτέ τη δημιουργία κανενός ρεύματος στην ελληνική κοινωνία που πίεζε τους βουλευτές να πουν «όχι» στα μνημόνια; Ούτε εβονίτης να ήταν!

– Έμαθε ότι βγάζουμε Πρόεδρο και πλάκωσε και ο Γιωργάκης. Του άρεσε το παιχνίδι «Πρωθυπουργός της Ελλάδας» και θέλει να το ξαναπαίξει. Βολεύεται όμως και με το παιχνίδι «Αρχηγός κόμματος».

– Πάντως από όλη την ιστορία με το Ρωμανό, μένει μια πικρή γεύση για το πόσο έχει υποτιμηθεί η ανθρώπινη ζωή.

– Και δεν μιλάω μόνο γι’ αυτούς που φρόντισαν να την υποτιμήσουν αλλά και για εμάς που τους αφήσαμε να το κάνουν. Βρε μπας κι ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε;Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 77.50% ( 4
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

2 Σχόλια στο "Υποψήφιος χαστουκισμένος Πρόεδρος"

Ανώνυμα

Τόσο αστείο είναι ότι η Μητσοτάκη χαστούκισε το Δήμα; Δηλαδή για σας είναι μεγάλη ντροπή για έναν άντρα να τον χαστουκίσει μια γυναίκα;
Νομίζω ότι δε θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει τόσο πολύ το επεισόδιο αυτό (αν είναι αληθινό), λες και δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι να μην τον επιθυμεί κανείς για πρόεδρο.

Ανώνυμα

Όταν η «γυναίκα» είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού που έπεσε από τον Σαμαρά ο οποίος έφυγε από τη ΝΔ, για να ξανάρθει στη ΝΔ, να γίνει πρωθυπουργός και να προτείνει τον «δαρμένο», δεν μπορείς να πεις, και σημειολογικά να το δεις έχει την αξία του. Για τους άλλους λόγους που είναι ανεπιθύμητος, μια καλύτερη ανάγνωση ίσως σας πείσει.

wpDiscuz