.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Υπαναχωρεί προκλητικά και δεν παραιτείται η Αλεξία Έβερτ!


ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Κίνηση Πόλης

Δήλωση της δημοτικής συμβούλου της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα Ντίνας Ρέππα, για την τοποθέτηση της Αλ. Έβερτ στο δημοτικό συμβούλιο στις 30/11

Όχι μόνο δεν παραιτήθηκε -όπως είχε αρχικά δηλώσει- από δημοτική σύμβουλος η Αλ. Έβερτ αλλά αντίθετα συνέχισε προκλητικά το φασιστικό της λογύδριο στο δημοτικό συμβούλιο στις 30/11.

Στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει την έκφραση “κατσαρίδες και τρωκτικά” που “πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε μαζί τους” που χρησιμοποίησε σε ανάρτησή της για τους κομμουνιστές, χαρακτήρισε την παραπάνω φράση «καυστική» και τη δικαιολόγησε επειδή οι διαδηλωτές παραβίασαν τον νόμο! «Καυστικές», λοιπόν κατά την κ. Έβερτ οι λέξεις με τις οποίες οι ναζί χαρακτήριζαν τους Εβραίους!

Και σα να μην έφτανε αυτό, συνέχισε αμετανόητη να χρησιμοποιεί εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι φασίστες στον δημόσιο λόγο, δηλώντας ότι δεν είναι «κομματόσκυλο», υπονοώντας ότι είναι άλλοι.

Ξεπέρασε κάθε όριο το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Αλεξία Έβερτ, που κατέχει “κληρονομικά” υψηλές θέσεις στο δήμο Αθηναίων κι έτσι παραμένει σε αυτό παρ’ όλο που προσέβαλε τη δημοκρατία.

Μετά και από αυτή την τοποθέτηση, η δημαρχία Μπακογιάννη οφείλει να την απομακρύνει τώρα από το δημοτικό συμβούλιο και να διαχωριστεί από τις επαίσχυντες δηλώσεις της!

Γραφεία Αιόλου 47, 3ος όρ., τηλ. 2103248892

Δημοτική σύμβουλος: Ρέππα Ντίνα

Ομάδα συλλογικής εκπροσώπησης:
Ρίζος Μιχάλης, Μάτσα Κατερίνα, Κεφαλληνός Παναγιώτης,
Παπαχριστούδη Ματίνα, Σιαπάτης Αποστόλης

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.