.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Το φοιτητικό κίνημα του 06-07: Νοσταλγία ή παρακαταθήκη για το μέλλον; Βίντεο από την εκδήλωση του K-Lab


Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 έγινε στην ΑΣΟΕΕ μια εκδήλωση – συζήτηση που πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει το k-lab, με τίτλο:

«Πες μου τι γίνεται μ’ εκείνα τα παιδιά… Το φοιτητικό κίνημα του 06-07: Νοσταλγία ή παρακαταθήκη για το μέλλον».

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στα βίντεο που ακολουθούν. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

Άνοιγμα της εκδήλωσης από την Αλίκη Κοσυφολόγου εκ μέρους της συντακτικής του k-lab:

 

Άνοιγμα της εκδήλωσης από τον Κώστα Γούση εκ μέρους της συντακτικής του k-lab:

 

Παρέμβαση της Ειρήνης Γαϊτάνου, μέλους της συντακτικής του k-lab:

 

Παρέμβαση του Ηλία Χρονόπουλου, μέλους της συντακτικής του k-lab:

 

Παρέμβαση της Σοφίας Τσάδαρη:

 

Παρέμβαση της Δανάης Τζήκα:

 

Παρέμβαση του Λάζαρου Απέκη:

 

Ανάγνωση κειμένου του Γιώργου Λένα:

 

Παρέμβαση για τους διωκόμενους για τη συνδικαλιστική τους δράση στο φοιτητικό κίνημα του 2011 στο Ηράκλειο:

 

Παρέμβαση του Χρίστου Τουλιάτου:

 

Παρέμβαση του Γιάννη Μπαλάση:

 

Παρέμβαση του Στέλιου Βραδή:

 

Παρέμβαση του Ζάχου Χριστοδουλόπουλου, μέλους της συντακτικής του k-lab:

 

Παρέμβαση του Δημήτρη Παπαζαχαρία:

 

Παρέμβαση του Τάκη Πολίτη:

 

Παρέμβαση του Γιώργου Πασσαλίδη:

 

Παρέμβαση του Δημήτρη Τζαμουράνη:

 

Παρέμβαση της Άλκηστης Πρέπη:

 

Παρέμβαση του Γιώργου Θεοδωρίδη (γνωστού ως «ενωτικού»):

 

Παρέμβαση του Γιάννη Μαΐστρου:

 

Ο αποχαιρετισμός εκ μέρους της συντακτικής του K-lab

 

Πηγή: k-lab.zoneΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 72.86% ( 7
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

47 Σχόλια στο "Το φοιτητικό κίνημα του 06-07: Νοσταλγία ή παρακαταθήκη για το μέλλον; Βίντεο από την εκδήλωση του K-Lab"

Κώστας
Δεν έχω προλάβει να δω τα βίντεο, και καλή ήταν η πρωτοβουλία, και τα κείμενα που διάβασα με συγκίνησαν όλα αλλά δυστυχώς η απάντηση είναι νοσταλγία. Βασικά, 10 χρόνια τώρα, δεν έχω καν σκεφτεί εκείνο το κίνημα που ζήσαμε , αν και καταλαβαίνω την αξία του για τον οργανωμένο κυρίως κόσμο. «Θυμάσαι ρε που κάναμε 5 μήνες κατάληψη σε έναν χρόνο «, συζητάει ο κόσμος του μπλοκ αγώνα, και βασικά των κορυφών του μπλοκ αγώνα. Ο πολύς κόσμος, που μπήκε σε εκείνον τον αγώνα στην βάση των υπαρκτών, τότε, προσδοκιών του και είναι σήμερα στην μαύρη επισφάλεια κλπ δεν έχει κρατήσει τίποτα. Όχι γιατί τελικά ηττήθηκε αλλά γιατί οι κορυφές του μπλοκ αγώνα δεν του είπαν τίποτα σαν εξήγηση για την ήττα του, σχεδόν του έχουν αρνηθεί το δικαίωμα του να έχει μια αποτίμηση. Με το να μην εξηγήσουν την ήττα όμως τελικά του την έχουν περιγράψει ως μοιραία και έτσι δυστυχώς ο αγώνας εκείνος χάθηκε, και χάθηκε, εν πολλοίς και η μάχη της παρακαταθήκης. Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά, έχουμε τώρα 2 ήττες, εν προκειμένω, να αποτιμήσουμε, και το ότι, τελικά, η νεολαία τσακίστηκε, και το ότι οι αγώνες δεν άφησαν παρακαταθήκη. Να αρχίσουμε όμως να διορθώνουμε όσα έφεραν… Διαβάστε περισσότερα »
ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Το θέμα είναι να κρατήσουμε την μετωπική κουλτούρα του 06-’07. Μια μετωπική κουλτούρα η οποία είναι ΑΝΑΓΚΗ να υπερβεί τον σεχταρισμό, να υπερβεί και τα ΣΥΡΙΖΑ νο2-εκλογολαγνεία-παραγοντιλίκι, που ακυρώνουν την μετωπική κουλτούρα και προάγουν την ενσωμάτωση και την ξεφτίλα.

Κώστας

Βλέπετε τι σας λέω ? Πάρτε τον ΑΝΤΑΡΣΥΟ και ότι πρεσβεύει, τον μικροκομματικό ταλιμπανισμό, την λάσπη κατά της κάθε άλλης φωνής στην αριστερά και πείτε μου αν, αν είχαν όλοι τα μυαλά του, είχε γίνει ποτέ το 06-07 Επίσης πείτε μου αν θα είχε γίνει ποτέ η εκδήλωση αν το k lab είχε τα μυαλά του ΑΝΤΑΡΣΥΟΥ. Φανταστείτε λοιπόν έναν στην ΑΣΣΟΕ, που συμμετείχε στο κίνημα, γιατί την ηλικία του ΑΝΤΑΡΣΥΟΥ δεν την ξέρω, να έπαιρνε τον λόγο στην εκδήλωση και να έλεγε αυτήν την χαζομάρα. ¨Οτι θα έτρωγε κράξιμο είναι σίγουρο γιατί ήταν ένα αμφιθέατρο ειδικής ευαισθησίας που δεν έχει το κάψιμο του ΑΝΤΑΡΣΥΟΥ για τις καρέκλες μέσα στην αριστερά και την αυτόκλητη δικαίωση του κάθε πονηρού πολιτευτή. Η πίκρα είναι ότι τα μυαλά του ΑΝΤΑΡΣΥΟΥ την έκαναν την ζημιά τους γιατί λένε πως νικήσαμε και δικαιωθήκαμε, ενώ η «γενιά του 06-07» ξέρει πως χάσαμε

Κώστας

ΓΚ1

Κώστα παρατηρώ,μια διαρκή ενόχληση σου όταν βλέπεις γραμμένο τον όρο «ΣΥΡΙΖΑ νο2» και δεν καταλαβαίνω γιατί.Ο ΑΝΤΑΡΣΥΟς δεν κατονομάζει κάτι/κάποιον.Όποιος έχει τη μύγα,μυγιάζεται.Εκτός εαν θεωρείς το κόμμα σου ως «ΣΥΡΙΖΑ νο2».

Κώστας

θα σου απαντήσω ξανά πως η ίδια η ύπαρξη του κινήματος τότε με όλη την πολυφωνία του και τον κεντρικό ρόλο των ΕΑΑΚ, η ίδια η ύπαρξη του k lab με την πολιτική του σύνθεση και το συντροφικό ήθος όλων όσων τοποθετήθηκαν (τα βλέπω εδώ και κανά τρίωρο) με κάνουν, λίγο πιο αισιόδοξο. Χαίρομαι δηλ που όταν μαζευόμαστε για να θυμηθούμε αυτούς τους αγώνες εσύ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ δεν είστε, κοιτάτε από μακρυά με ζήλια και κακία, κλπ Είναι η διαφορά των ανθρώπων που σπάνε την αλυσίδα, χωρίς πίεση, από τους άλλους που θα είναι εκεί, θα ανοίξουν το κεφάλι τους, θα σου δώσουν μαλόξ ή θα τους δώσεις, αλλά θα είναι εκεί

Κώστας

Νίκος

Ο Κώστας δεν ενοχλήθηκε για αυτόν τον χαρακτηρισμό.Ενοχλήθηκε από το «προάγουν την ενσωμάτωση και την ξεφτίλα»,γιατί μέχρι τον Αύγουστο του ’15 ανήκε στο χώρο που προωθούσε την ενσωνάτωση,την ξεφτίλα,τις αυταπάτες και τη μιζέρια.Και ιδιαίτερα στο διάστημα 2013-2015 με την πλήρη κινηματική καθίζηση.

Κώστας

Πολύ ενδιαφέρον Νίκο το ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προήγαγε την κινηματική καθίζηση, δεν έχεις άδικο, τα άλλα που λες για ξεφτίλα είναι βαριά όμως, βέβαια ο καθείς και η αυτογνωσία του, για να το λες …

Για το 06-07 συζητάμε υποτίθεται αλλά τι να πείτε ακριβώς ? Το «κανένα κοινό πλαίσιο, κανένα πανεκπαιδευτικό μέτωπο» που λέγατε τότε και τα ΕΑΑΚ πετάξαμε στα σκουπίδια ?

Κώστας

Νίκος

Δηλαδή προσπαθείς να μας πείσεις ότι ο προηγούμενος χώρος που ανήκες,ήταν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ…Άσε ρε φίλε,θυμάμαι και κάτι σχόλια σου που πενεύεις τη Δούρου και τον Σακελλαρίδη.Μωβ σημαιάκι κράταγες μέχρι πρόπερσυ,όχι κόκκινο.Τα ΕΑΑΚ ήταν μπροστάρηδες τότε,τώρα τι λες εσύ..

Κώστας

το 7,48% των ελλήνων ανδρών έχει το όνομα μου Νίκο, καλό θα είναι πάντως να μην μου απευθύνεις τον λόγο ειδικά με τέτοιο συκοφαντικό περιεχόμενο όταν ο διαχειριστής με έχει βάλει τιμωρία και δεν μπορώ να σου απαντήσω άνετα τουλάχιστον. Για φερε σχόλιο που πενεύω αυτούς που λες …

προφανώς ήμασταν μπροστάρηδες αλλά ήταν κι άλλοι, η ΠΚΣ, το ΔΑΡΑΣ, τα Αριστερά Σχήματα, οι Αγωνιστικές Κινήσεις, πρωτοβουλίες κοντά στον α/α χώρο ως και τμήματα της ΠΑΣΠ που είναι σήμερα στην αριστερά και βασικά ανένταχτος κόσμος που σήμερα είναι στην κατάθλιψη και πρέπει να το αποτιμήσουμε. Επίσης πολύ βασικός ο ρόλος της ηγεσίας της ΠΟΣΔΕΠ.

Κώστας

Νίκος

Τα φοιτητικά του ’07 άφησαν παρακαταθήκη.Καταρχήν ξεπεράστηκαν λογικές του ‘γραφειοκρατικού’ φοιτητικού συνδικαλισμού.Φτιάχθηκαν πολλά καινούργια ανεξάρτητα φοιτητικά σχήματα ανά την Ελλάδα κι ο φοιτητόκοσμος θεωρώ ότι ριζοσπαστικοποιήθηκε παραπάνω.Μη ξεχνάμε ότι ενάμησι χρόνο μετά ήρθε ο Δεκέμβρης,όπου πάλι σχεδόν οι ίδιοι άνθρωποι μάχονταν στις σχολές και στους δρόμους.Υπάρχουν παρακαταθήκες (αντιπολεμικά ’03,φοιτητικά ’07,Δεκέμβρης ’08,πλατείες ‘11,12 Φλεβάρη,ΟΧΙ) που δε πρέπει να ξεχνάμε και που σίγουρα δε πρέπει να αναφερόμαστε σε αυτές μόνο με νοσταλγία,όπως δυστυχώς γίνεται τελευταία.

Ηλίας Τζ.

–«Φτιάχθηκαν πολλά καινούργια ανεξάρτητα φοιτητικά σχήματα»
Μετάφραση σε κοινή ελληνική: «αποσυντέθηκε ο ενιαίος σοσιαλδημοκρατικός χώρος του ΠΑΣΟΚ σε πολλά μικρά πασοκ, που έτσι διατηρήθηκαν ανεξάρτητα από το εργατικό κίνημα»
–«Υπάρχουν παρακαταθήκες (αντιπολεμικά ’03,φοιτητικά ’07,Δεκέμβρης ’08,πλατείες ‘11,12 Φλεβάρη,ΟΧΙ) που δε πρέπει να ξεχνάμε…»
Συμπλήρωση: «…γιατί χάρη σε αυτά διατηρούμε τις ελπίδες επιστροφής στις παληές-καλές μικροαστικές μέρες, που το ΠΑΣΟΚ διασφάλιζε τα ταξικά μας συμφέροντα κι εμείς είχαμε την άνεση να το παίζουμε …αντικαπιταλιστές(!), και μάλιστα (τότε…) χωρίς μεταβατικά στάδια».
Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν πεθαίνει, και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Νίκος

Πολλά φαντάσματα βλέπετε στον Περισσό τελευταία…Δε σας αδικώ,έχετε πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα των «Θέσεων».Πόσους θα αποκαταστήσετε στο φετινό συνέδριο;

lathranagnostis

Τον Μπουχάριν πάντως, όχι. Είναι κακό σημάδι!
Όταν θα «αποκαταστήσουμε» τον Τρότσκυ, τότε είναι ώρα να κάνετε κι εσείς κάναν εισοδισμό στο ΚΚΕ. Θα σας περιμένουμε με λικεράκι από λεμόνι και ξυνόμυλο!

alfonso

Μήπως αντί για λικέρ έχετε λίγο από το τσίπορο του Μπούτα; Για να το έδωσε στον Τσίπρα θαναι καλό! Προσέξτε μην δείτε αντί για τον Μπουχάριν κανέναν Τζανετάκη ή Προκόπη Παυλόπουλο… Καταλαβαίνεις τι εννοώ πιστεύω, μην τα εξηγούμε τώρα…

ΓΚ1

Ε ενταξει,εδω βγαλανε λαδι τον Κορκονεα με κεντρικο αρθρο στον Ριζοσπαστη μολις λιγες βδομαδες μετα τη δολοφονια..Ξερουν τα παιδια!

lathranagnostis

…Και τσίπουρον έχομεν…!!

Τ.Κ

Και τσίπουρον έχετε και Λιάναν έχετε,που με την αμίμητη ατάκα της,οι ένοπλες δυνάμεις που σώζουν την πατρίδα στα δύσκολα,αλλά κι’όταν μιλάει για τους ..Τούρκους,ελάτε βρε,εκτός απ’ το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ ,με ΜΑΤ και ΜΕΑ για μια Ελλάδα νέα,τώρα σας προκύπτει και το σύνθημα λαός στρατός εθνικισμός.

Αλέξης

Άντε πάλι… Κυβέρνηση με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ έκανε ο Χαρίλαος και το ΚΚΕ. Κυβέρνηση Ζολώτα λεγότανε, γιου ριμέμπερ; Άστα σάπια λοιπόν…

lathranagnostis

Εσύ, δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα για τους 3-4 μήνες της κυβέρνησης Ζολότα. Ήταν μέσα και η μεγάλη κατοπινή σας αγάπη, οι αναθεωρητές, ΕΑΡ – Συνασπισμός – ΣΥΡΙΖΑ (ελπίζω να μην παρέλειψα κάποια….»αλλοτροπική» τους μορφή).
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεσκιζόταν να πειθαναγκάσει το ΚΚΕ να κάνει μακρόπνοη μετωπική κυβέρνηση, αστικής διαχείρησης, με τον ΣΥΡΙΖΑ που θα έδινε και άλλοθι στους λοπωδύτες κι συ μου λες για τον Ζολώτα?
….κι ακόμα δεν το ‘κοψε το «κουσούρι»…..

Αλέξης

Που (σε ποιό κείμενο και ποιά απόφαση) έχεις δει ή είχες δει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (!!!) να πιέζει για κυβερνήσεις και μάλιστα να πιέζει το ΚΚΕ. Και πιο μάλιστα… να πάει και με το ΣΥΡΙΖΑ; Αλήθεια τώρα, τι πίνετε;

ένας που πήρε πτυχίο τότε (και θυμάται ακόμα)

Αλήθεια, ποιός ξεχνάει εκείνα τα απίθανα «κοινά πλαίσια» ΕΑΑΚ-ΣΥΡΙΖΑ-εξωκοινοβουλίου που χωρούσαν σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και την ΠΑΣΠ, και το εξευτελιστικά ρηχό αντιΔΑΠ «περιεχόμενό» τους… Άφησαν παρακαταθήκη στην παρακμή που ακολούθησε…

Τ.Κ

Το κέντρο,η σοσιαλδημοκρατία, ποτέ…δεν πεθαίνει και ορισμένοι βλέπουμε να ξεβρακώνονται,με μανία και συνεχώς υπερασπίζουν το κεφάλαιο.Αυτοί που πριν λίγες μέρες έληξαν τον …συμβολικό αγώνα της αγροτιάς και που από καιρού εις καιρό κάνουν και μια συμβολική βόλτα Ομόνοια-Σύνταγμα.Βέβαια και είναι ενάντια στους πραγματικούς αγώνες,μην ξεχνούμε ποτέ το σύνθημα του 79 ΚΝΕ-ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ.Στο τέλος θα εγκαταλείψουν κι’ αυτά τα συμβολικά και θα αρχίσουν τις ομιλίες απ τα μπαλκόνια και τις διαλέξεις.Πρόσθεσε και κάμποσο εθνικισμό από Λιάνα ..τους βλέπω να περνούν τη Γεννηματά και τον Λεβέντη.

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Βλέπω πάλι πως ο ΚΩΣΤΑΣ έχει ενοχληθεί. Και έχει ενοχληθεί πάρα πολύ. Και γράφει ψέμματα επειδή ακριβώς έχει ενοχληθεί. Ο ΚΩΣΤΑΣ δεν γουστάρει σεχταρισμό! Σωστό;; ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ!! Ο ΚΩΣΤΑΣ όμως, γουστάρει ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟ/ΕΚΛΟΓΙΚΙΣΜΟ/ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ. Γουστάρει ΣΥΡΙΖΑ νο2.

Απο ΠΟΥ φαίνεται πως ο ΚΩΣΤΑΣ γουσταρει ΣΥΡΙΖΑ νο2; ΕΥΚΟΛΟ: α. Διότι ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ βάσει των εδώ μέσα τοποθετήσεών του, μια κεντρική πολιτική σύμπραξη με δυνάμεις οι οποίες ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε στο εργατικό κίνημα, είτε στο τοπικό κράτος (περιφέρειες, δήμοι).

β. Διότι ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ περιεχόμενο αυτών των συμπράξεων, ο ΚΩΣΤΑΣ αναγνωρίζει ένα φιλοδιαχειριστικό πολιτικό περιεχόμενο (πχ ο ΚΩΣΤΑΣ γουστάρει ΧΑΛΑΝΔΡΙ όπου η ΛΑΕ ακόμα συμμετέχει στην παράταξη που διοικεί και που κάνει ΟΡΓΙΑ).

ΚΩΣΤΑ μου, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΕΝ θέλει ΣΥΡΙΖΑ νο2. Μπορείς να τον φτιάξεις με όποιους άλλους θέλεις. Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ όχι.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θέλει αντιϊμπεριαλιστικό/αντικαπιταλιστικό μέτωπο.Για προετοιμασία του κόσμου για την διπλή έξοδο απο ΕΕ και ευρώ σε μια αντιϊμπεριαλιστική/αντικαπιταλιστική κατεύθυνση για την χώρα μας. Και ΥΠΟ αυτή την λογική, θα επιστρέψουμε σαφώς σε εθνικό νόμισμα κλπ. ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΑΥΤΗ την λογική και κατεύθυνση.

Κώστας

να πήγαινες στην ΑΣΣΟΕ να πάρεις τον λόγο να πεις ότι το δίδαγμα του 06-07 είναι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

έχει και η γενιά του 06-07 δικαίωμα να σπάσει πλάκα με το κάθε νούμερο

Κώστας

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Καταλαβαίνω κυρ ΚΩΣΤΑ, πως ΔΕΝ έχεις ΤΙΠΟΤΑ να απαντήσεις, για αυτό και το ρίχνεις πάντα, στα βρισίδια, τα ψέμματα και τις συκοφαντίες. Καλό σου ταξίδι με την τρικυμία, τον παραγοντισμό και την εκλογολαγνεία που έχεις στην κεφάλα σου μέσα. Εχεις ΚΑΘΕ δικαίωμα να αβαντάρεις το πολιτικό σχέδιο που θα σε ΞΑΝΑΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ στην ελληνική κοινωνία.

Κώστας

σε τι δεν έχω να απαντήσω ? έχεις να πεις κάτι για το κίνημα του 06-07 καμάρι μου, ή ήσουν κρεμασμένος στα κάγκελα, «θέλω να κάνω μάθημα, θέλω το πτυχίο μου»?

Κώστας

Κ.Σ.

Δηλαδή για σένα που δεν είσαι νούμερο αυτό ήταν η σημερινή ΑΝΤΑΡΣΥΑ το 06-07; Αυτοί που θέλανε να κάνουνε μάθημα;
Φαντάζομαι αργότερα θα κλάψεις διαδικτυακά που η σεχταριστική ΑΝΤΑΡΣΥΑ δε θέλει εκλογικό μέτωπο.
Εκτός από συστηματικός ψεύτης και συκοφάντης είναι φανερό ότι αν και περιφρονείς τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που απαξιώνεις συστηματικά, λατρεύεις τις ψήφους τους.
Ελπίζω παρά τις πολιτικές διαφορές η ΛΑΕ να μη χαρακτηρίζεται από μια κουλτούρα σαν τη δική σου.

Κωστας

Αυτα που λεω στον ΑΝΤΑΡΣΥΟ οταν τρολλαρω δεν τα λεω στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ της οποιας σημερινα μελη και αγαπημενοι συντροφοι δεκαετιων (μεγαλωνουμε) μιλησαν για το 06-07.

Εδω εχουμε ομως 2-3 που αλλη δουλεια δεν εχουν απο το να βριζουν, να προβοκαρουν κλπ.Ε δεν ειναι συντροφοι μου απο τα ΕΑΑΚ με αλλη αντιληψη γιατι οσοι ειναι τετοιοι ειναι στα βιντεο, οι εακκιτες πλην ΧΤ.Λενε αυτοι αυτα που λεει ο ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ ? Τους λες πες για το κινημα και λενε κινημα ειναι η νκα, ολοι οι αλλοι ειναι συριζα ? Δεν το λενε, αρα ειναι συντροφοι μου, ασε που τους ξερω απο τοτε. Το τρολ που υπογραφει ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ γιατι να τον σεβαστω ? Επειδη κανει ανωνυμα τον νταη και τον παραγοντα σε κομματικο blog?

Κωστας

τραλαλα

τοσα σχολια δεν εχει κανενα πιο σοβαρο ζητημα που εχει ανεβει στην παντιερα…λεω γω τωρα…

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Συνεχίζεται το ρεσιτάλ εκνευρισμού από τον ΚΩΣΤΑ. Οι αναγνώστες του άρθρου όπως και γενικότερα της ΠΑΝΤΙΕΡΑΣ τον έχουν πάρει χαμπάρι. Ο ΚΩΣΤΑΣ μας, ΔΕΝ έχει ίχνος επιχειρήματος για να στηρίξει την λατρεία του στην εκλογικίστικη/παραγοντίστικη αντίληψη περί συμμαχιών. Και για αυτό τον λόγο, μόλις λίγο στριμωχτεί, αρχίζει το μόνο που ξέρει: Το τρολάρισμα, τα ψέμματα, τις συκοφαντίες.

ΚΩΣΤΑ μου στο λένε όλοι/όλες εδώ μέσα: Εχουμε απορρίψει τόσο τον σεχταρισμό, όσο και την εκλογολαγνεία/παραγοντιλίκι που αβαντάρεις. ΣΥΡΙΖΑ νο2 κάνε μόνος σου. Και ξανα-ξεφτιλίσου μόνος σου.

wpDiscuz