.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σχόλιο Γραφείου Τύπου ΝΑΡ για ανακριβές και προκλητικό άρθρο στην «ΕΦ.ΣΥΝ»


Σχετικά με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» της Παρασκευής 22/12 (εδώ) το Γραφείο Τύπου του ΝΑΡ εξέδωσε το παρακάτω σχόλιο:

Είναι φανερό πως ενοχλούν οι αποφάσεις του 4ου συνεδρίου του ΝΑΡ για μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με στόχο την ανατροπή της πολιτικής και της κυβέρνησης των ευρωμνημονίων και του καπιταλιστικού μονόδρομου. Και ενοχλούν ακόμα περισσότερο γιατί οριοθετούν τον αγώνα του ΝΑΡ έξω και πέρα από τους σχεδιασμούς για μια Αριστερά που θα μείνει στα βαλτωμένα νερά της αναπαραγωγής των αποτυχημένων διαχειριστικών λογικών και ενός ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα.

Καθόλου τυχαία, μια ολόκληρη σελίδα στην Εφημερίδα των Συντακτών (22/12/2017) γραμμένη υποτίθεται για το συνέδριο του ΝΑΡ, αποφεύγει να αναφερθεί στην αποφασιστικότητα που κατέγραψαν η συζήτηση και οι αποφάσεις για την συγκρότηση μιας άλλης, αντικαπιταλιστικής Αριστεράς με πρώτη κατάκτηση σε αυτό το δρόμο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και την πρωτοβουλία για το σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα που ζητάει η εποχή μας. Για τη συμβολή στην αντεπίθεση του εργατικού λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος ενάντια στην επιδρομή κεφαλαίου, ΕΕ, ΔΝΤ και των μνημονιακών κομμάτων και κυβερνήσεων. Κι επαναφέρει λογικές λαθρόβιων «ρεπορτάζ», γεμάτα με ανακρίβειες και κουτσομπολιά που εκθέτουν τους κομιστές τους, σαν κι αυτά που πάντα χρησιμοποιούν τα καθεστωτικά κέντρα για να κτυπήσουν την επαναστατική και σύγχρονα κομμουνιστική Αριστερά.

Όσο πιο ξεκάθαρα αντιλαϊκή και κυνική θα γίνεται η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τόσο πιο απροκάλυπτη θα γίνεται η επίθεση του Μαξίμου και των εξαπτέρυγών του στην Αριστερά που δεν προσκυνά την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, το κεφάλαιο και τις απαιτήσεις του.

Το ΝΑΡ λειτουργεί με κριτήριο τη διαρκή ανάπτυξη της εργατικής δημοκρατίας. Δεν είναι μυστικά όσα συζητάει και αποφασίζει, ούτε οι απόψεις των μελών και των στελεχών του. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά μπορεί να ενημερωθεί υπεύθυνα, αντί να αναπαράγει μυθεύματα.

Ένα είναι καθαρό: Δάνεια στην αστική πολιτική και στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρουν από το ΝΑΡ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ας ψάξουν αλλού.

Το γραφείο τύπουΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 64.62% ( 13
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

2 Σχόλια στο "Σχόλιο Γραφείου Τύπου ΝΑΡ για ανακριβές και προκλητικό άρθρο στην «ΕΦ.ΣΥΝ»"

Ανώνυμα

«Δάνεια στην αστική πολιτική και στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρουν από το ΝΑΡ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.» Τόσα τζάμπα δάνεια έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια, τζάμπα οι ελπίδες μας, τα όνειρά μας, για μια αριστερή κυβέρνηση που θα την πίεζε και από τα αριστερά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να εφαρμόσει το αριστερό («μεταβατικό» για μας) πρόγραμμά της και να κάνει επιτέλους λίγο πιο φιλολαϊκό και ανθρώπινο το βάρβαρο (ολοκληρωτικό) καπιταλισμό… Και να το δάκρυ… Κι αφού είναι τόσο αγνώμονες εκεί οι σ/φοι στο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι τέρμα και τα δάνεια από το ΝΑΡ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ… Σνιφ…

melito

H εφ των συντακτων δειχνει φασιστικη συμπεριφορα σε οποιον
κριτικαρει το Συριριζα Αυτη η ομαδα που απαρτιζει αυτον τον εσμο
ειναι κρυφοφασιστικη εντονα αντικομμουνιστικη οπως δεν τοχει
για τιποτα να πουλησει ολη την Ελλαδα αρκει να ικανοποιουνται
τα ξενα συμφεροντα και αυτων της ντοπιας αρχουσας ταξης

wpDiscuz