.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΣΥΣΘ: Ανεπιθύμητοι Τσίπρας, Μητσοτάκης, και «Επενδυτές» στη Θεσσαλονίκη


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 7μμ ΚΑΜΑΡΑ

Το διήμερο 5 και 6 Οκτώβρη ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας διοργανώνει συνέδριο για τις “επενδύσεις” και την “ανταγωνιστικότητα” με καλεσμένους τους Τσίπρα και Μητσοτάκη και χορηγούς μεταξύ άλλων την Τράπεζα Πειραιώς, την Ελληνικός Χρυσός και τα ΕΛ.ΠΕ.

Όλοι οι συνέταιροι μαζί για να συζητήσουν το βάθεμα της άγριας λεηλασίας σε βάρος του λαού και της Φύσης. Οι υπεύθυνοι για την αρπαγή σπιτιών, για την περιβαλλοντική καταστροφή, για το παρακρατικό φακέλωμα πολιτών θα χορηγήσουν στο πολιτικό προσωπικό μια “γιορτή” για να συζητήσουν με βιομήχανους και τραπεζίτες για ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις.

Η “ανταγωνιστικότητα” που θέλουν κυβέρνηση-ΕΕ επιτάσσει εκατομμύρια άνθρωποι σ’ αυτή τη χώρα να ζουν στην ανεργία και τη φτώχεια, να βλέπουν τους μισθούς και τις συντάξεις να πετσοκόβονται ώστε να μεγαλώσουν τα κέρδη των αφεντικών.

Οι “επενδύσεις” τους είναι το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και η μετατροπή της παιδείας, της υγείας, της ασφάλισης, της πρόνοιας, από καθολικά κοινωνικά σε προνόμια μόνο γι αυτούς που μπορούν να τα πληρώσουν.

Ο λαός της Θεσσαλονίκης όχι μόνο δεν θα “γιορτάσει” αλλά αντίθετα θεωρεί όλους αυτούς ανεπιθύμητους στην πόλη. Τα κινήματα της πόλης έχοντας δώσει μέχρι σήμερα αγώνες ενάντια στην πολιτική τους θα δώσουν άλλη μια απάντηση σε όσους λεηλατούν τις ζωές μας και τους ομοτράπεζους αυτών: Ανυποχώρητος αγώνας για την ανατροπή τους!Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz