.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συνέδριο ΠΟΕΣΥ: Να αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση από τα ΜΜΕ


Το πρόσφατο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) με ομόφωνη απόφασή του ζητά την απομόνωση της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ.

Το ψήφισμα της ΠΟΕΣΥ αναφέρει:

«Το Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ ζητάει την επιτάχυνση των διαδικασιών στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Καταδικάζουμε κάθε επίθεση και κάθε απειλή σε βάρος συναδέλφων, αλλά και δημοκρατικών πολιτών, προσφύγων και μεταναστών.

Το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ ζητάει από τα ΜΜΕ να μην αντιμετωπίζουν τους υπόδικους και κατ’ ομολογίαν δολοφόνους ως πολιτικό κόμμα, αλλά ως εγκληματική οργάνωση και να σταματήσει η προβολή τους, πλην των θεμάτων που αποκαλύπτουν την εγκληματική δράση τους».Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

1 Σχόλιο στο "Συνέδριο ΠΟΕΣΥ: Να αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση από τα ΜΜΕ"

Ανώνυμα και Επώνυμα

«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» Στα Ελληνικά ο Πολιτικός Κωδικός για τον «Χίτλερ Αντολφ»!!!

Τί ΔΕΝ Καταλαβαίνεται;;;;

Είναι η «Πολιτική» Εμπροσθοφυλακή του εκάστοτε «Ελληνικού» Σάπιου/Σαθρού κ. Βοθρώδες Συστήματος ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών Αποικιοκρατών!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ/ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ του Τότε που Τους «Ντύσαν» οι Άγγλοι μετά με της «Στολές» Τους τόσο σε Πολιτικό όσο και σε Κοινωνικό Επίπεδο! Και Σκυταλοδρομικά Τους «Ανέλαβαν» οι Αμερικανοί!!!!

Κοιτάξτε και Διαβάστε την Αληθεινή/Πραγματική Ιστορία με Αποκορύφωμα την ΚΥΠΡΟ!!!
Η «Χρυσή Αυγή» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!! ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ!!! ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!
Πάντοτε οι «Πολιτικές» των Ντόπιων Λακέδων των Αποικιοκρατών τους «Δίνουν Πατήματα» λόγω Των Ξενόφερτων Πολιτικών Τους … ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΩΝΤΑΙ!!!
Αυτό Το Αίσχος Ισχύει ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ/ΤΩΡΑ!!!

ΞΑΝΑ: ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (με ή χωρίς γραβάτα)!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ;;;;;;;;

Χαιρετώ!!!!

wpDiscuz