.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σκουριές: Αποκαλυπτική συνέντευξη του Τ. Παπαγεωργίου «στο κόκκινο» (Βίντεο)


skouries-tolis-papagewrgiou725Ο Τόλης Παπαγεωργίου μιλάει στον ραδιοσταθμό «στο κόκκινο» και στον δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά για τις εξελίξεις στις Σκουριές.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η συνέντευξη του Τόλη Παπαγεωργίου στον ραδιοσταθμό «στο κόκκινο» και στον δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά για τις εξελίξεις στις Σκουριές.

Με 124 δίκες, με ένα κατηγορητήριο 4.500 σελίδων σε βάρος του και με την κατηγορία του …αρχηγού τρομοκρατικής οργάνωσης(!), με τεκμηριωμένο λόγο ο Τόλης Παπαγεωργίου κονιορτοποιεί την προπαγάνδα περί επένδυσης που θα φέρει δουλειές στους εργαζόμενους της περιοχής και έσοδα στο κράτος.

«Όλη αυτή η ιστορία είναι μια τεράστια απάτη, είναι μια τεράστια κλοπή δημοσίου πλούτου, είναι ένα τεράστιο ψεύδος ως προς το θέμα των εργαζομένων, το οποίο φυσικά επικαλούνται για να εκβιάσουν την κυβέρνηση και την κοινωνία.» «Έωλο το κατηγορητήριο, θα καταπέσει στο δικαστήριο», δηλώνει ο φερόμενος ως …επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης Τ. Παπαγεωργίου.

«Τεράστιο ψέμα και απάτη, ο ‘θρύλος’ περί 90% ντόπιων εργαζομένων. Σας δηλώνω και προκαλώ την εταιρία να με διαψεύσει, ότι επάνω στις Σκουριές ούτε το 30% δεν είναι ντόπιοι», είπε στη συνέχεια.

«Η μεγαλύτερη ‘ρύπανση’ που έχει απλωθεί στην περιοχή μας, είναι η θραύση του κοινωνικού ιστού», σχολίασε απαντώντας σε ερώτηση για το διχασμό που έχει επέλθει.

«Η σύμβαση έχει παραβιαστεί από την εταιρία, η κυβέρνηση μπορεί ανά πάσα στιγμή να την ανατρέψει αζημίως για το ελληνικό δημόσιο.»

«13,8 δισ. ευρώ κέρδη, εισπρακτέα στην Κίνα, θα αποκομίσει η εταιρία, από τα οποία το ελληνικό δημόσιο δεν θα εισπράξει ούτε ένα ευρώ», ανέφερε σε άλλο σημείο, παραθέτοντας εντυπωσιακά οικονομικά στοιχεία.

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την ραδιοφωνική συνέντευξη, το ηχητικό της οποίας είναι από τον ρ/σ «στο κόκκινο» -το βρήκαμε στο Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων.

 Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

1 Σχόλιο στο "Σκουριές: Αποκαλυπτική συνέντευξη του Τ. Παπαγεωργίου «στο κόκκινο» (Βίντεο)"

Ηλέκτρα

Τελικά, ο αν. υπουργός Τσιρώνης, έδωσε εντολή να σταματήσει η υλοτόμηση στο αρχέγονο δάσος 300 στρ, στη θέση «Φράγματα», για να διερευνηθεί η «νομιμότητα» των συγκεκριμένων εργασιών.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ βγήκαν αμέσως στα κάγκελα. Δήλωσαν, μάλιστα, ότι θα κατέβουν και στην Αθήνα.
Κατανοώ ότι, ίσως, να μην άκουσαν ποτέ ότι πρέπει να είναι τάξη για την τάξη τους, ότι ο ρόλος της τάξης τους είναι απελευθερωτικός για το σύνολο της κοινωνίας από την εκμετάλλευση. Και γι αυτό, το «όραμα» τους φτάνει μέχρι το όριο της διεκδίκησης μιας επιβίωσης, που πρώτα απ΄όλα στηρίζεται στη δική τους εκμετάλλευση και στα κέρδη του αφεντικού τους.
Όμως, να μην έρθουν στην Αθήνα. Δεν θάναι καλοδεχούμενοι.

wpDiscuz