.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σελιδοδείκτης: Νέο περιοδικό για την εκπαίδευση -Σήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen


Ράδιο ΠαντιέραΣήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen, 6μμ

……………..

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Σελιδοδείκτης για την κοινωνία και την εκπαίδευση:

Το νέο εκπαιδευτικό περιοδικό «Σελιδοδείκτης» και ο ομώνυμος ιστότοπος, θα παρουσιαστούν στην εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Καλεσμένοι στο στούντιο, οι εκπαιδευτικοί Σταυρούλα Δομούζη και Μιχάλης Μιλτσακάκης, θα μας μιλήσουν για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του ιδιαίτερα ενδιαφέροντος αυτού εγχειρήματος, για τα περιεχόμενα του πρώτου τεύχους που ήδη κυκλοφορεί, για τις γενικότερες εξελίξεις στην Παιδεία, για τη σχολική χρονιά που κλείνει, αλλά και γενικότερα, για την αμφισβήτηση του αστικού σχολείου, τους αναγκαίους σήμερα στόχους του εκπαιδευτικού κινήματος στην εποχή των μνημονίων και πολλά άλλα.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα μιλήσουμε τηλεφωνικά με τον συγγραφέα Λέανδρο Μπόλαρη, για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τα 25 χρόνια του περιοδικού «Σοσιαλισμός από τα Κάτω» και τη γιορτή που θα γίνει την Κυριακή 25 Ιουνίου στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz