.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Προσπάθεια φίμωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ξάνθη


antarsya-xanthisΑΝΤΑΡΣΥΑ Τ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η νέα δημοτική αρχή της Ξάνθης δείχνει να ακολουθεί πιστά τα βήματα του πολιτικού της φορέα (ΝΔ) στην προσπάθεια να φιμώσουν κάθε δύναμη που στηρίζει αταλάντευτα τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Με τον ίδιο τρόπο που κεντρικά η ΝΔ διεξάγει επίθεση απέναντι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσω της εκπροσώπου της Μαρία Σπυράκη φαίνεται να κινείται και ο δήμαρχός της στην Ξάνθη. Αρνείται να δώσει χώρο έκφρασης στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ αντίθετα παραχωρεί χώρο σε κάθε «ακίνδυνο» για την κυβέρνηση και το κεφάλαιο εκλογικό συνδυασμό. Είναι ξεκάθαρο πως θέλουν την προβολή μόνο των κομμάτων που στηρίζουν το κεφάλαιο, την Ε.Ε και το ευρώ. ΔΕΝ θα τους περάσει.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι γνωστό ότι δεν διαθέτει τα μέσα που έχουν τα αστικά κόμματα. Δύναμη της είναι η προκήρυξη και η αφίσα της που μοιράζονται καθημερινά με αυταπάρνηση από τα μέλη της.

Η κυβέρνηση που τρέμει τους 18χρονους και τους απαγορεύει την ψήφο προσπαθεί ταυτόχρονα να φιμώσει κάθε δύναμη στήριξης του λαού που απορρίπτει το μονόδρομό τους.
Όσο και να θέλει η κυβέρνηση των Μπαλτάκων μαζί με τους ντόπιους εγκάθετους της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα μιλήσει στους εργαζόμενους και τη νεολαία μέσα στους χώρους δουλειάς, τις σχολές και τα σχολεία για την ανάγκη ενός άλλου δρόμου έξω από Χρέος μνημόνια Ε.Ε. και ευρώ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν μηχανισμό του κράτους να εμποδίσει την παρέμβαση της είτε μέσα από τις μαζικές αφισοκολλήσεις της είτε μέσα από το μοίρασμα των προκηρύξεων της.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz