.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Προεκλογικό σποτ της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου


image002 (5)Η Παντιέρα έχει τη χαρά να προβάλει σε διαδικτυακή πρεμιέρα το κεντρικό προεκλογικό σποτ της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου.

Πρόκειται για ένα video 100% made in Peristeri, καθώς όλοι οι συντελεστές είναι μέλη της Κίνησης.

Τη μουσική υπογράφει ο Renegade Instruments που διασκευάζει το ιστορικό Bella ciao, στην παραγωγή του σποτ βρίσκεται η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms, ενώ μικρή συμβολή στα γυρίσματα είχαν και .. μέλη της Παντιέρας!

Το video προσπαθεί να αποτυπώσει σε 3 λεπτά βασικούς λόγους για τους oποίους οι δημότες του Περιστερίου πρέπει να μαυρίσουν τον ανεξάρτητο (με τη στήριξη ΝΔ-Ελιάς-ΛΑΟΣ-φασιστών-μεγάλοσυμφερόντων) Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τόσο την ανάγκη όσο και την προοπτική για την ανάπτυξη ενός ανατρεπτικού κινήματος στην πόλη.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, με επικεφαλής ψηφοδελτίου και υποψήφιο Δήμαρχο τον Πάνο Παπανικολάου, δίνει το σύνθημα για την αντεπίθεση του κόσμου της εργασίας, έτσι ώστε «Να έρθει το Περιστέρι των αγώνων και της ανατροπής στο προσκήνιο».

Τέλος, οι συντελεστές δεν ξεχνούν να δηλώσουν τη στήριξή τους στην Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, νιώθοντας και οι ίδιοι μέρος ενός μαζικού αντικαπιταλιστικού ρεύματος σε όλη την κοινωνία.Κριτικές - Συζήτηση

Προεκλογικό σποτ της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

Ένα video 100% made in Peristeri, καθώς όλοι οι συντελεστές είναι μέλη της Κίνησης.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 95.00% ( 2
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

1 Σχόλιο στο "Προεκλογικό σποτ της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου"

Δημήτρης Συριόπουλος

Μπράβο πολλά μπράβο οι αγώνες μένουν όλα μπορούν και πρέπει να αλλάξουν στο Περιστέρι !!!!
Οχι άλλες προσβολές στους πολίτες αυτής της πόλης !!!!

wpDiscuz