.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πλατεία Καισαριανής, 2/10: Αντικυβερνητική συγκέντρωση ενάντια στην καπηλεία


antarsya-kaisariani2015b725Πλατεία της Καισαριανής την Κυριακή το απόγευμα, στις 6.00 μμ.

Ο ηρωικός αγώνας του ΕΑΜ δεν προσφέρεται για νομιμοποίηση της ντροπιαστικής σας Βάρκιζας.

Αφήστε ήσυχους αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για το διώξιμο των κατακτητών. Ανήκετε  στους εχθρούς τους.

Η κυβερνητική φιέστα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής αποτελεί  μια προσπάθεια ξεπλύματος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και του Α. Τσίπρα που επιδιώκει μέσω του ηρωικού ένοπλου απελευθερωτικού αγώνα του ΕΑΜ να νομιμοποιήσει την δική του ντροπιαστική  Βάρκιζα, την βαρβαρότητα των μνημονίων, την υποδούλωση στους εκμεταλλευτές και δυνάστες της ΕΕ, του ΔΝΤ των πολυεθνικών.

Λίγες μόνο μέρες πριν εκκχώρησαν όλο την δημόσια περιουσία στο υπερταμείο των δανειστών και των «επενδυτών» και σήμερα «πουλάνε» τιμή στους εκτελεσμένους της Καισαριανής. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός,  μπροστά στην προώθηση της πολιτικής τους με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις δεν έχουν κανένα πολιτικό και ηθικό ενδοιασμό. Αφήστε ήσυχους αυτούς που πάλεψαν και έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία, το διώξιμο των κατακτητών, την εθνική κυριαρχία, την λαϊκή  εξουσία. Ανήκετε  στους εχθρούς τους.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και τον λαό να παλέψουν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, στην προσπάθεια  εξευτελισμού τού μεγαλειώδους εαμικού κινήματος. Καλεί σε αντικυβερνητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Καισαριανής την Κυριακή το απόγευμα, στις 6.00 μμ. Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz