.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο νευροχειρουργός Π. Παπανικολάου σήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen


Ράδιο ΠαντιέραΤετάρτη 27/4/2016, στις 18.00

Η κατάσταση στο χώρο της Υγείας είναι το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» αυτή την Τετάρτη 27/4/2016.

Καλεσμένος στο στούντιο της ERTopen, ο νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου, μέλος του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ και του Γ.Σ. της ΟΕΝΓΕ.

Θα συζητήσουμε μαζί του τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της περίθαλψης, μέσα στη λαίλαπα των πολλαπλών και ατελείωτων μνημονίων και την επέλαση των βαρβάρων ενάντια στα εργατικά δικαιώματα. Θα αναφερθούμε στις πρόσφατες εξελίξεις στο συνδικαλιστικό κίνημα, και, αν το επιτρέψει ο χρόνος, θα επεκταθούμε και σε ένα γενικότερο σχολιασμό της επικαιρότητας.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00, στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz