.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Μπούκουρας «κατέρρευσε» στην ανάκριση…


Ένα νέο επεισόδιο στην σαπουνόπερα «ο μετανοημένος φασίστας», σε σκηνοθεσία Αλέξη Κούγια κι ερμηνεία Στάθη Μπούκουρα, παίχτηκε τη Δευτέρα κατά την απολογία του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, Αλέξη Κουγια, ο Στ. Μπούκουρας σε στιγμή έντονης φόρτισης κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπιστεί προσβλητικά από τις ανακρίτριες.

Σε ερώτηση αν θα ακούσει τις ερωτήσεις ή αν αρνείται να τις ακούσει, ο βουλευτής απάντησε:

«Αρνούμαι. Δεν είμαι σε ψυχική κατάσταση να σας απαντήσω. Θέλω να πάω στα παιδιά μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να πάω στη φυλακή. Θέλω να πάω στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος. Σεβαστείτε την κατάστασή μου. Δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε ναζιστής. Δεν έχω κάνει τίποτα. Το απέδειξα. Είμαι νεκρός. Είμαι άδειος άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να είμαι στη φυλακή. Έχω χάσει 16 κιλά σε τέσσερις μήνες. Έφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα. Με διώξανε. Τους έκανα χατίρια. Έλεγα αυτά που μου έλεγαν. Πού είναι το μεμπτό; Δυο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί. Γιατί; Γιατί είμαι φυλακή;».

 «Δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε ναζιστής. Δεν έχω κάνει τίποτα. Το απέδειξα.»


«Δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε ναζιστής. Δεν έχω κάνει τίποτα. Το απέδειξα.»

Μετά το πέρας της παράστασης το Στάθης Μπούκουρας επέστρεψε στο κελί του στις φυλακές Ναυπλίου.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz