.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Οι βιομήχανοι στηρίζουν την «μεταρρυθμιστική ατζέντα» της κυβέρνησης


sev

Σε νέα πολιτική παρέμβαση στήριξης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχώρησε ο ΣΕΒ.

Οι Έλληνες βιομήχανοι ζητούν την υποστήριξη «με σθεναρότητα και πίστη από το πολιτικό σύστημα, τους κοινωνικούς εταίρους και τους πολίτες» της «μεταρρυθμιστικής ατζέντας» της κυβέρνησης, η οποία «δημιουργεί προσδοκίες» στους βιομήχανους «για την πολυπόθητη κοινωνική και οικονομική ανάκαμψη» καθώς «εμπεριέχει αρκετά από όσα δεν έγιναν και πολλά από αυτά που πρέπει να γίνουν».

«Η αβεβαιότητα των τελευταίων μηνών στοίχισε ακριβά στους εργαζομένους, στις επιχειρήσεις, στα δημόσια έσοδα. Προέχει να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος με αποφασιστικότητα και ευθύνη. Η συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας δημιουργεί τις προϋποθέσεις να κοιτάξουμε μπροστά με ελπίδα και ρεαλισμό», συνεχίζει ο ΣΕΒ.

«Ο ΣΕΒ υποστηρίζει ενεργά όλες τις μεταρρυθμίσεις που εμπεδώνουν ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον, απελευθερώνουν δημιουργικές δυνάμεις, στηρίζουν την υγιή επιχειρηματικότητα και δημιουργούν θέσεις εργασίας, βάζοντας τα θεμέλια για τον αναπτυξιακό μετασχηματισμό με άξονες την παραγωγικότητα, τη γνώση, την εξωστρέφεια, την ποιότητα και την καινοτομία», καταλήγει το συνδικάτο των καπιταλιστών.

Η νέα παρέμβαση των βιομηχάνων υπέρ της κυβέρνησης και της συμφωνίας της με την ΕΕ αποτελεί ένα ακόμα «καμπανάκι κινδύνου» για τους εργαζόμενους, ότι δεν θα πειραχτεί τίποτα από το μνημονιακό οικοδόμημα της τελευταίας πενταετίας, ενώ προετοιμάζεται νέα κύμα αντεργατικών μεταρρυθμίσεων.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz