.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες διεκδίκησαν και πέτυχαν την αναβολή της εκδίκασης στον Ά. Πάγο


katharistries-anavoli725

 

Αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου 2015 η εκδίκαση στον Άρειο Πάγο της υπόθεσης της πρωτόδικης δικαίωσης του αγώνα των καθαριστριών. Αιτία της αναβολής, το γεγονός ότι δεν είχε επιδοθεί σε όλες το έγγραφο της προηγούμενης απόφασης.

Όπως είναι γνωστό, μετά τη δικαίωση των καθαριστριών από το Πρωτοδικείο (υπ’ αριθμ. 1584/2014 Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών -Τμήμα Εργατικών Διαφορών), που αποφάσισε ότι οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες πρέπει να επιστρέψουν στη δουλειά τους, η δικομματική κυβέρνηση του μαύρου μετώπου είχε μεταφέρει την υπόθεση στον Άρειο Πάγο. Οι καθαρίστριες σήμερα (Τρίτη 23/9/2014) διεκδίκησαν και πέτυχαν την αναβολή της εκδίκασης. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Συντονιστικού των Αγωνιζόμενων Καθαριστριών:

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Αθήνα 23.9.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο μακροχρόνιος αγώνας μας, πέτυχε σήμερα ακόμη μια νίκη. Με την αναβολή της εκδίκασης στον Άρειο Πάγο για τις 24.2.2015, ανοίγουμε την υπόθεσή μας ακόμα περισσότερο στην κοινωνία.

Η Κυβέρνηση επέλεξε να αγνοήσει την υπόθεση της Δικαιοσύνης σε πρώτο βαθμό (Πρωτοδικείο) που μας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, να αγνοήσει το Εφετείο και να μεταφέρει την υπόθεση στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

Εμείς σήμερα διεκδικήσαμε και πετύχαμε την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης. Στους επόμενους πέντε μήνες θα έχουμε την δυνατότητα, μαζί με επιστημονικούς, κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς κυρίως όμως μαζί με την κοινωνία και τους πολίτες να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο που θα υπερασπισθεί την αξιοπρέπεια της Δικαιοσύνης και το δικαίωμά μας στην εργασία .

Εμείς πιστεύουμε ότι οι κοινωνικοί αγώνες είναι η απάντηση στην βαρβαρότητά τους. Η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου δικαίωσε τους αγώνες αυτούς και πρέπει η Κυβέρνηση να αναλάβει τις δικές της ευθύνες.

ΕΜΕΙΣ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ .

ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΡΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

agwnkatharistries595.wordpress.com

Facebook // ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

595katharistries.wordpress.comΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 96.67% ( 3
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz