.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Να καταδικαστούν οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής!


Hrakleio3Ποτέ ξανά φασισμός!

Η «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση» καλεί σε μαζική κινητοποίηση τη Πέμπτη 07 Μάη, την δεύτερη μέρα της δίκης των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού.

Είναι καιρός να μπει οριστικό τέλος στη φασιστική απειλή. Να μπει τέλος στην ασυλία και στις προσβάσεις στον κρατικό μηχανισμό που απολάμβανε η Χ.Α. και στην χρηματοδότηση από διάφορους κύκλους του κεφαλαίου. Η άμεση ποινική λογοδοσία τους είναι απαίτηση των δημοκρατικών πολιτών και του αντιφασιστικού κινήματος.
Η επιλογή να γίνει η δίκη της Χ.Α. μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού προσπαθεί να βάλει εμπόδια στη δράση του αντιφασιστικού κινήματος, στην δημοσιότητα της ίδιας της δίκης. Δεν θα τους αφήσουμε με τη μαζική και συνεχή παρουσία μας μέσα και έξω από τα δικαστήρια.

Η «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση» στηρίζει, συμμετέχει και καλεί τον Ηρακλειώτικο λαό τη ΠΕΜΠΤΗ 07 ΜΑΗ, 8 πμ, στη συγκέντρωση στο Γήπεδο Προοδευτικής και στη πορεία προς τα Δικαστήρια Φυλακών Κορυδαλλού.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 07.05, 6.30 π.μ., ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ρήξη και ανατροπή στο Ηράκλειο – Αριστερή αντικαπιταλιστική δημοτική κίνηση
http://rixianatropiiraklioat.blogspot.grΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz