.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Να αθωωθεί η αγωνιζόμενη καθαρίστρια Βάσω Γκόβα! Σήμερα στο Ράδιο Παντιέρα


Ράδιο Παντιέρα«Ράδιο Παντιέρα» 8/3/17: Βάσω Γκόβα – Δημήτρης Μπελαντής
Σήμερα στην ERTopen στις 6μμ  

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

8 Μάρτη σήμερα. Ημέρα της γυναίκας. Είπαμε να τη γιορτάσουμε με έναν ειδικό τρόπο.

Η αγωνιζόμενη καθαρίστρια Βάσω Γκόβα είναι προσκεκλημένη μας στο στούντιο της ERTopen.

Τραυματίστηκε στις 10 Ιουλίου του 2014 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας των απολυμένων καθαριστριών.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σαν να μην έφτανε ότι τραυματίστηκε και συνελήφθη, δικάζεται στις 13 Μαρτίου μετά από μήνυση του αστυνομικού των ΥΜΕΤ που την τραυμάτισε, αυτήν και τη συνάδελφό της Ευαγγελία Αλεξάκη.

Μαζί μας στο στούντιο της ERTopen και ο γνωστός δικηγόρος και συγγραφέας Δημήτρης Μπελαντής, συνήγορος των δύο καθαριστριών.

Θα μιλήσουμε για την αδιανόητη αυτή δίκη, την κρατική καταστολή, τον εμβληματικό αγώνα των καθαριστριών, για την ταξική και τη γυναικεία αξιοπρέπεια.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Στην παρουσίαση, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς της Ελλάδας.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz