.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ: Επιβλητική συγκέντρωση στην πλατεία Ν. Σμύρνης (Βίντεο)


Με ιδιαίτερη επιτυχία το αντικαπιταλιστικό σχήμα “ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ -Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της πόλης”, πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Σημειώνουμε ότι η ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ, η αρχαιότερη (από το 1998) κίνηση που παρεμβαίνει στις γειτονιές, στα κοινωνικά προβλήματα και τους αγώνες της Νέας Σμύρνης αλλά και στις δημοτικές εκλογές, είναι ταυτόχρονα η μόνη που έχει ένα σαφές αντικαπιταλιστικό – αντιδιαχειριστικό πολιτικό στίγμα, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν.

Πάρα πολύ καίριες πολιτικά αλλά και εντελώς μέσα στην κουλτούρα και το δέσιμο του σχήματος με τη γειτονιά και την πλατεία, οι δύο ομιλίες ικανοποίησαν τους παρευρισκόμενους. Ούτως ή άλλως, αυτοί είχαν προσέλθει στη συγκέντρωση διασχίζοντας τους δρόμους της Νέας Σμύρνης που είναι γεμάτοι από άκρη σε άκρη με τις καλαίσθητες αγωνιστικές αφίσες του σχήματος.

Πρώτος μίλησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, Γιάννης Φραγκούλης και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ιωάννα Βρεττού.

Αξίζει να παρακολουθήσετε τις δύο αυτές ομιλίες στα βίντεο που ακολουθούν.

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του περιφερειακού σχήματος Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική ο Στέλιος Μαρίνης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Τη σύντομη ομιλία του μπορείτε να ακούσετε στο τρίτο βίντεο.

Το τέταρτο βίντεο περιλαμβάνει εκτεταμένα αποσπάσματα από τη μουσική που έπαιξαν οι Τρίτωνες, διασκεδάζοντας τον κόσμο μετά το τέλος των ομιλιών.

Την εκδήλωση έκλεισε το μουσικό συγκρότημα Ράζγκραντ.

Γιάννης Φραγκούλης:

 

Ιωάννα Βρεττού:

 

Στέλιος Μαρίνης:

 

Τρίτωνες:

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 82.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.