.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Μεγάλη συγκέντρωση και πορεία για την Ειδική Αγωγή (Βίντεο)


Μαζική συγκέντρωση και πορεία στο Υπουργείο Υγείας το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2017 για την αιφνιδιαστική ένταξη της Ειδικής Αγωγής στις συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ

Γονείς παιδιών με μαθησιακές και άλλες δυσκολίες, εργαζόμενοι στην ειδική αγωγή, σύλλογοι λογοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, ψυχοθεραπευτών και λοιπών ειδικοτήτων καθώς και ιδιοκτήτες κέντρων ειδικής αγωγής συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα 16/1/2017 στην οδό Αριστοτέλους, έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Η διαμαρτυρία τους φέρνει στο προσκήνιο άλλο ένα έγκλημα της μνημονιακής πολιτικής, εν προκειμένω από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα από την κινητοποίηση και δηλώσεις γονέων και εργαζομένων στην κάμερα της ΕΡΤ και τη δημοσιογράφο Άντζελα Ζούγρα.

Αποκαλυπτική για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της ειδικής αγωγής αλλά και τον σύγχρονο Καιάδα που θα δημιουργήσει η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ήταν επίσης η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» που μεταδόθηκε την Τετάρτη 11/1/2017 από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTOpen.

Στο στούντιο ήταν καλεσμένοι η Άννα Γαϊτανίδου, ειδική παιδαγωγός και ψυχοθεραπεύτρια, μέλος του ΔΣ του κλαδικού Σωματείου Ειδικής Αγωγής και ο Μιχάλης Γεωργουδάκης, πατέρας δύο παιδιών, σε μια εκπομπή αφιερωμένη στις δυσάρεστες εξελίξεις όσον αφορά το καθεστώς ειδικής αγωγής, το οποίο με παρέμβαση του ΕΟΠΥΥ, ανατρέπεται μετακυλίοντας το κόστος στην πλάτη των γονιών αλλά και των εργαζόμενων στον κλάδο.

Δείτε περισσότερα για το καυτό αυτό κοινωνικό θέμα εδώ:

Ισοπεδωτική ένταξη της Ειδικής Αγωγής στον ΕΟΠΥΥ

Ο σύγχρονος Καιάδας αναβιώνει στο χώρο της ειδικής αγωγής (Βίντεο)

ΟΧΙ στη σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ -ΟΧΙ στη διάλυση της ειδικής αγωγής

 Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 82.00% ( 5
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz