.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Μεγάλη κινητοποίηση στο Περιστέρι ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία (φώτο-βίντεο)


Με αφορμή τον πρόσφατο ξυλοδαρμό διανομέα, μετανάστη, που εργαζόταν σε σουβλατζίδικο στο Περιστέρι, διοργανώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 12/01 στην περιοχή κινητοποίηση εργατικών σχημάτων και συλλογικοτήτων γειτονιάς ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία. Οι συγκεντρωμένοι με αφετηρία την κεντρική πλατεία δημαρχείου στο Περιστέρι, πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Βεάκη όπου λειτουργούν πολλά καταστήματα επισιτιστικού ενδιαφέροντος.

Σε όλη την διάρκεια της διαδήλωσης ακούστηκαν συνθήματα ενάντια στην εργοδοτική βία και τρομοκρατία, το ρατσισμό, τον σεξισμό και την ακραία εκμετάλλευση που εμφανίζονται σε μεγάλη συχνότητα στον συγκεκριμένο κλάδο. Οι συγκεντρωμένοι έμειναν για αρκετή ώρα στο κατάστημα όπου συνέβη το περιστατικό με τον διανομέα, πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας έξω από αυτό. Αντιπροσωπία συνδικαλιστών και εκπροσώπων σχημάτων και συλλογικοτήτων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση μπήκαν μέσα για να καταθέσουν αιτήματα και να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για τα δικαιώματά τους.

Αυτή η πολύ σημαντική παρέμβαση, προέκυψε μετά από ευρεία σύσκεψη και  κάλεσμα της ΛΑΝΤΖΑ Αγωνιστική Συσπείρωση στον Επισιτισμό Τουρισμό (δείτε και εδώ)

δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την διαδήλωση

 

 

 

 

 

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Μεγάλη κινητοποίηση στο Περιστέρι ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία (φώτο-βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.