.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


«Μαρξισμός 2017»: Η Λένα Βερδέ στο Ράδιο Παντιέρα της ERTopen


«Μαρξισμός 2017»: Παρουσίαση του τετραήμερου στο «Ράδιο Παντιέρα»
……………..
Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Το τετραήμερο συζητήσεων «Μαρξισμός 2017», που οργανώνεται από το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (ΣΕΚ) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) από τις 18 μέχρι 21/5, ήταν το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που μεταδόθηκε από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαΐου 2017.

Καλεσμένη στο στούντιο, ήταν η δημοσιογράφος Λένα Βερδέ, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη».

Ομιλήτρια και η ίδια στο τετραήμερο, που φέτος έχει τον τίτλο: «100 Χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση», μας μίλησε για τις δεκάδες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιό του.

Με αφορμή την παρουσίαση των εκδηλώσεων του τετραημέρου που αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία, συζητήσαμε μαζί της για την επικαιρότητα του μαρξισμού, τις διεθνείς εξελίξεις, τους αναγκαίους αγώνες τού σήμερα, τα 50 χρόνια από τη δικτατορία, τα 45 χρόνια από την ίδρυση της ΟΣΕ, το αντιφασιστικό – αντιρατσιστικό κίνημα κ.ά.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων καθώς και άλλες πληροφορίες για το τετραήμερο πατώντας εδώ: sekonline.gr

Στη διάρκεια της εκπομπής, μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΛ.Γ.Ο “Δήμητρα”, Παναγιώτη Κάτσαρη, ο οποίος μας πληροφόρησε για τις κινητοποιήσεις που κάνουν οι εργαζόμενοι και τη λειτουργική κατάληψη που πραγματοποιούν από σήμερα στα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας με αίτημα την υπογραφή Κανονισμού με ΣΣΕ. Δείτε περισσότερα εδώ: Λειτουργική κατάληψη στον ΕΛ.Γ.Ο. «Δήμητρα» (Βίντεο)

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ήταν ο Νίκος Ξηρουδάκης. Στην τεχνική επιμέλεια και τη ρύθμιση του ήχου, ο Παναγιώτης Ζέκιος.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 10
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.