.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Κατάληψη Ρεθύμνου: Ο Αγώνας Συνεχίζεται!


rethymno1Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Παραμονές της Πανεργατικής Απεργίας, σήμερα 26/11, πραγματοποιήθηκε η μαζικότερη Γενική Συνέλευση όλων των Σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο από την ίδρυση του. Συγκεκριμένα προσήλθαν περισσότεροι από 1500 φοιτητές ,οι οποίοι ανέδειξαν ως πρώτο το πολιτικό πλαίσιο του Συντονιστικού Κατάληψης με 523 ψήφους!

Κατά αυτό τον τρόπο, συνεχίζουμε για 3η συνεχόμενη εβδομάδα την κατάληψη του Ιδρύματος, οργανώνοντας και κλιμακώνοντας τον αγώνα μας ενάντια στον Οργανισμό του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην υποβάθμιση των εργασιακών επαγγελμάτων καθώς και σε κάθε κυβερνητική μνημονιακή πολιτική που υιοθετείται για την στέρηση του βασικού δικαιώματος μας στην δημόσια και δωρεάν φοίτηση. Έτσι, οργανώνουμε την συμμετοχή μας στην αυριανή Πανεργατική Απεργία, δίνοντας συνολική και συντονισμένη απάντηση ενάντια στην κυβέρνηση και τα μέτρα της, μαζί με τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους καθηγητές τους πανεπιστημίου καθώς και με όλα τα πληττόμενα κομμάτια της τοπικής κοινωνίας.

Η μαζική και συντονισμένη συμμετοχή όλων μας στις απεργιακές και κινηματικές δράσεις της κατάληψης είναι απαραίτητη προκειμένου να διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν και να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα ο αγώνας μας ενάντια στην κυβέρνηση των μνημονίων, της φτώχειας, του ρατσισμού και της εκμετάλλευσης.

Συντονιστικό Κατάληψης Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο

rethymno2Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz