.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Κάλεσμα για τη συγκρότηση Επιτροπής αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Wind


WINDΤο Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND βρίσκεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπο με τις μεθοδεύσεις και τα χτυπήματα της διοίκησης της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες η διοίκηση της Wind προχωρά σε μαζικές απολύσεις με τη μορφή εξαναγκασμού σε παραίτηση. Το σχέδιο είναι να προχωρήσει η εκκαθάριση του προσωπικού με όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις, μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας των εργαζομένων, και παράλληλα να πλήξει τη δυναμική μας για διεκδίκηση ικανοποιητικής Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Στα πλαίσια αυτά οι διοικήσεις Wind και Victus αρνούνται να συζητήσουν για υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας, χρησιμοποιώντας ως προσχηματικό εμπόδιο την επέκταση καταστατικού στην οποία είχαμε προβεί για να καλυφθούν οι συνάδελφοι στη Victus μετά τη μεταφορά τους.

Η Γενική μας Συνέλευση έχει αποφασίσει ότι οι εργαζόμενοι θα κινητοποιηθούν ούτως ώστε

– Να υπογραφεί επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση με ικανοποιητικούς όρους
– Να σταματήσει η απώλεια θέσεων εργασίας
– Να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου
– Να σταματήσει η εργολαβοποίηση
– Να υπερασπιστούμε συνθήκες και μισθούς εργασίας

Η υπεράσπιση των επιχειρησιακών σ.σ.ε και των θέσεων εργασίας είναι ζήτημα που αφορά όλους τους εργαζομένους. Στον αγώνα των εργαζομένων στη Wind και Victus είναι απαραίτητες , μεταξύ άλλων, η αλληλεγγύη, η ανταλλαγή εμπειριών και η έμπρακτη στήριξη. Σας καλούμε να συμπράξετε σε αυτήν την προσπάθεια.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύηςτην Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ (Wind)
www.pasetim.comΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz