.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Θέλει ο Νίκος να κρυφτεί…


kas_xatzτου Γ.Μ.

Δεν κρατήθηκε. Από τη Δευτέρα κλαψούριζε στον “Ενικό” ότι οι χρυσαυγίτες δεν βγαίνουν στην εκπομπή του.

Και τα κατάφερε. Έσπασε πρώτος το “εμπάργκο” των αστικών ΜΜΕ στα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Και είναι χαρούμενος γι’ αυτό.

 

Τον είχε ξαναχαϊδέψει. Του είχε δώσει βήμα να εμφανιστεί ως εκπρόσωπος της “σοβαρής Χρυσής Αυγής”, πάλι στον Ενικό. Τότε είχε εμφανιστεί δακρύβρεχτος ο Κασιδιάρης, “μετανοημένος”.

Σήμερα, με τον γνώριμο ψευτοτσαμπουκά, που του δίνουν τα αυξημένα εκλογικά ποσοστά του νεοναζιστικού μορφώματος, βγήκε ξανά να μιλήσει “στον Ενικό” με τον Χατζηνικολάου, και τα καλά λόγια περισσεύουν.

Και ο ηγετίσκος της αστικής “αντιμνημονιακής” δημοσιογραφίας δεν βρήκε καν δυο λόγια να του πει για τη δολοφονία του Φύσσα και του Λουκμάν, για τα τάγματα εφόδου, για τα τόσα και τόσα που ο ίδιος ο αστικός τύπος έβγαζε στη φόρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Για τις σημερινές επιθέσεις σε αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μόνο ψέλισε κάτι για Χίτλερ και ναζί, και άφησε μετά τον αρχηγό των ταγμάτων εφόδου να καταγγείλει τη “σκευωρία”.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον Νίκο Χατζηνικολάου. Και επειδή θα ακολουθήσουν και άλλοι, το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να αγρυπνά…

 Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz