.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


«Η αξιολόγηση έρχεται με ταξί;» ERTopen, 6μμ


Ράδιο ΠαντιέραΣήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen, 6μμ

……………..

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

«Η αξιολόγηση έρχεται με ταξί;»

Οι εταιρίες στο χώρο των ταξί, οι πρόσφατες εξελίξεις και η πανταχού παρούσα αξιολόγηση, είναι το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.
Μαζί μας στο στούντιο της ERTopen, θα βρίσκεται ο Νιάρχος Νιαρχάκος, αυτοαπασχολούμενος στο χώρο του ταξί, για να μας διευκρινίσει τις νομικές και πολιτικές διαστάσεις των εξελίξεων, μεταφέροντάς μας ταυτόχρονα την εμπειρία του.

Τηλεφωνική παρέμβαση θα κάνει ο φυλακισμένος αγωνιστής του κινήματος κατά των διοδίων Στράτος Δασκαρόλης, από τα κρατητήρια της Καλαμάτας. Όπως είναι γνωστό, φυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα όταν αρνήθηκε να πληρώσει τα υπέρογκα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν για μη πληρωμή διοδίων στο δρόμο Καλαμάτας – Τρίπολης.

Για το ίδιο θέμα θα μιλήσει και ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με την «Ανταρσία στο Μωριά – Συμπόρευση για την Ανατροπή» Γιώργος Τζαμουράνης.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα μιλήσουμε τηλεφωνικά και με την αγωνιζόμενη καθαρίστρια Βάσω Γκόβα, που δικάζεται για άλλη μια φορά αύριο Πέμπτη 5/10/2017, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο αστυνομικός των ΥΜΕΤ που την τραυμάτισε στις 10 Ιουλίου 2014, κατά την διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας των απολυμένων καθαριστριών στο Υπουργείο Οικονομικών.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Στα Χανιά, μας ακούτε στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 15
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz