.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων για το Γ. Μανουσέλη


Manouselis725Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗ

Με μεγάλη θλίψη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων αποχαιρετά τον σύντροφο και συναγωνιστή Γιώργο Μανουσέλη που «έφυγε» ξαφνικά σήμερα το πρωί σε ηλικία μόλις 45 χρονών.

Ο Γιώργος ήταν ιδιαιτερα αγαπητός στα Χανιά και γνωστός για το κοινωνικό του έργο από τη θέση του ως διευθυντής της ΕΛΕΠΑΠ.

Άνθρωπος με ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες στην πόλη των Χανίων, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την ίδρυση της, αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για την κοινωνία των Χανίων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια και την συμπαράστασή της στην οικογένεια του.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

“Καλό ταξίδι σύντροφε”: To ΣΕΚ Χανίων για το θάνατο του Γιώργου Μανουσέλη

Έφυγε ξαφνικά σήμερα από τη ζωή ο αγαπητός μας σύντροφος και φίλος Γιώργος Μανουσέλης. Νεότατος και με πλούσια κοινωνική δράση.

Ενταγμένος στον αγώνα για την αλλαγή της κοινωνίας μέσα από τις γραμμές της επαναστατικής αριστεράς, από τα πρώτα του φοιτητικά χρόνια, στην Πάντειο, στη δεκαετία του ‘90.
«Sponsored links»

Αγωνιστής της ζωής και της ανθρωπιάς. Ως προϊστάμενος της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά αγωνίστηκε, μέχρι και την τελευταία μέρα, γι’ αυτούς που τον είχαν ανάγκη. Έτρεχε να καλύψει το κενό που η ανύπαρκτη κρατική μέριμνα στην Ελλάδα των μνημονίων αρνείται να καλύψει για τα παιδιά με αναπηρία.

Τον θυμόμαστε να δίνει το παρόν στα μεγάλα αντιπολεμικά συλλαλητήρια, στις οργισμένες διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, στις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές διαδηλώσεις, μέχρι και στις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις του περασμένου Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Η μνήμη του πάντα θα μας συντροφεύει, εκεί κάτω στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και θα μας βρίσκει πιο αποφασισμένους για να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο.

Στη Μάγκυ και στο Σπύρο, σε όλους τους δικούς του ανθρώπους, τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι σύντροφε!Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

1 Σχόλιο στο "Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων για το Γ. Μανουσέλη"

Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων
Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων
Θρήνος για το χαμό του Γιώργου – ‘Έφυγε» από ανακοπή.
Πολύ κρίμα!!

wpDiscuz