.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


«Επετειακή» απεργία της ΓΣΕΕ για 27 Νοέμβρη


solidarityΚάθε χρόνο, ενόψει κατάθεσης του Προϋπολογισμού, η συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ αποφασίζει την τέλεση της επετειακής, όπως έχει καθιερωθεί, 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, η οποία βέβαια ούτε εντάσσεται σε κάποιο συνολικό απεργιακό σχέδιο, ούτε συμβαδίζει με τον αγώνα κλάδων εργαζομένων, όπως στο εμπόριο κατά της κατάργησης της αργίας της Κυριακής, ή στο Δημόσιο, κατά της αξιολόγησης και των απολύσεων.

Μεγάλο ζητούμενο για τους μαχόμενους κλάδους και τμήματα του εργατικού κινήματος, η δημιουργία ενός ανεξάρτητου από την εργοδοσία, το κράτος και τον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό, Κέντρου Αγώνα, για την ανατροπή της καθεστωτικής πολιτικής μαύρου μετώπου κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου.

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 24/10/2014 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες αποφάσεις της Ολομέλειας Διοίκησης της Συνομοσπονδίας, οριστικοποίησε την ημέρα πραγματοποίησης 24ωρης Γενικής απεργίας για την Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2014 .

Η κυβέρνηση δυστυχώς μέσα και από τον νέο προϋπολογισμό δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εντείνει τα ήδη εφιαλτικά προβλήματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων. Ένας προϋπολογισμός που καθιστά για ακόμη μία φορά μόνιμα φορολογικά υποζύγια τους πιο αδύναμους, που εξαθλιώνει την κοινωνία, που συντηρεί την ίδια σκληρή πραγματικότητα για κάθε Ελληνική οικογένεια.

Η αγωνιστική δράση της ΓΣΕΕ θα συνεχιστεί με συλλαλητήρια, οι ημερομηνίες των οποίων θα καθοριστούν ανάλογα με το χρόνο συζήτησης του νέου προϋπολογισμού στη Βουλή .

Για τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική απεργία και στα συλλαλητήρια, θα προηγηθούν περιφερειακές συσκέψεις, επισκέψεις σε χώρους εργασίας και συσκέψεις Ομοσπονδιών .

Δ.Σ.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz