.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δ. Κoυτσούμπα – Α. Δραγανίγος στο «Ράδιο Παντιέρα» της ertopen (Βίντεο)


kutsumba_draganigos-725Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, η γνωστή συνδικαλίστρια και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Δέσποινα Κουτσούμπα, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και ο Αντώνης Δραγανίγος, μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών, φιλοξενήθηκαν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο στούντιο της ertopen, στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα».

Αφορμή φυσικά ήταν οι επερχόμενες εκλογές, στις οποίες συμμετέχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ εκλογική συνεργασία με το ΕΕΚ & ανένταχτους αγωνιστές και ανένταχτες αγωνίστριες.

Έγινε όμως μια γενικότερου ενδιαφέροντος πολιτική συζήτηση για το κίνημα, την αριστερά, τα μνημόνια της κοινωνικής καταστροφής και, κυρίως, το πώς θα βγούμε από αυτά.

Τις ερωτήσεις έθεσαν ο Γιώργος Μουρμούρης και ο Νίκος Ξηρουδάκης. Στο «Ράδιο Παντιέρα» συμμετέχουν επίσης ο Δημήτρης Σταμούλης και ο Βασίλης Διαμάντης. Η εκπομπή μεταδίδεται από το ραδιόφωνο της ertopen κάθε Τετάρτη στις 18.00.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή με τον Αντώνη Δραγανίγο και τη Δέσποινα Κουτσούμπα στο ηχητικό που ακολουθεί, έχει πολύ ενδιαφέρον!

Μέρος Α:

 

Μέρος Β:Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 77.50% ( 4
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

1 Σχόλιο στο "Δ. Κoυτσούμπα – Α. Δραγανίγος στο «Ράδιο Παντιέρα» της ertopen (Βίντεο)"

takis

Συγχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες,τοση αρμονια στην εκφραση και τοσο απλη που καναν την αληθεια

wpDiscuz