.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δυναμική κινητοποίηση ενάντια στην απόλυση και στην βιομετρική γαλέρα της SELLER Hellas


Πρώτη απάντηση

Δυναμική κινητοποίηση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 4 Σεπτέμβρη 2018 στην εταιρεία SELLER Hellas.

Σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου, την Παρασκευή 31 Αυγούστου απολύθηκε τεχνικός, μέλος του σωματείου. Είχε προηγηθεί παρέμβαση του σωματείου απέναντι σε μέτρα κατάφωρης παραβίασης των προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέτρα εργοδοτικής επιτήρησης αφορούν στην συγκρότηση βάσης δεδομένων με δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα βιομετρικά στοιχεία για να ελέγχει την είσοδο στην εταιρεία καθώς και στην εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης με κάμερες στους χώρους εργασίας προκειμένου να ελέγχεται η παραγωγικότητα των εργατών.

Μετά την παρέμβαση του σωματείου, ο εργοδότης αναγκάστηκε να αποσύρει τα μέτρα παραβίασης των προσωπικών δεδομένων, προχώρησε όμως στην εκδικητική απόλυση του εργαζόμενου. Η απόλυση έγινε με την αιτιολογία οικονομικών προβλημάτων του εργοστασίου και δήθεν με κριτήριο πως ήταν ο τελευταίος που προσλήφθηκε, γεγονός απολύτως ψευδές.

Η απάντηση του σωματείου ήταν μια δυναμική κινητοποίηση ενάντια στην τρομοκρατική απόλυση και στην απόπειρα παραβίασης των προσωπικών δεδομένων των εργαζόμενων.

Οι συγκεντρωμένοι, μέλη του ΣΜΤ, μέλη της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας, συνδικαλιστές και αλληλέγγυοι εργαζόμενοι, έκλεισαν για 2 ώρες περίπου την κεντρική πρόσβαση στην εταιρία, μοιράζοντας την ανακοίνωση του ΣΜΤ και φωνάζοντας συνθήματα για να πάρουν πίσω την απόλυση.

Σε συνάντηση της εργοδοσίας με εκπροσώπους του ΣΜΤ, του ΕΚΑ και συνδικαλιστές, ο εργοδότης δήλωσε πως τον απέλυσε γιατί «δεν του έκανε» και αρνήθηκε την επαναπρόσληψη.

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι του σωματείου έχει γίνει ήδη καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας, ενώ θα ακολουθήσει παρέμβαση στο Υπουργείο Εργασίας καθώς και νέες κινητοποιήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα για το σοβαρότατο αυτό θέμα εδώ:

Απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να δώσει το δακτυλικό του αποτύπωμα -Κινητοποίηση 4/9 6:45πμ

Big Brother για το… ωράριο

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 98.75% ( 8
Συμμετοχές )



21 σχόλια στο “Δυναμική κινητοποίηση ενάντια στην απόλυση και στην βιομετρική γαλέρα της SELLER Hellas

  1. San Rocco

    Ένα ακομα δείγμα του ολοκληρωτικού καπιταλισμού: Το παλαιό κοινωνικό συμβόλαιο, η παλαιότερη καπιταλιστική αντίληψη για το όριο εκμετάλλευσης της εργατικής δύναμης εξαφανίζονται με γοργούς ρυθμούς.

    Μια πολύ βασική αιτία για αυτό, πέρα από την πάγια καπιταλιστική λογική ειναι και η εξαφανιση της ταξικής συνείδησης απο το μεγαλύτερο κομμάτι της εργατικής τάξης. Κατακερματισμένη, ηττημένη και οργανωτικα/ιδεολογικα σε πολυ μεγάλο βαθμό ανύπαρκτη, αυτη είναι η εργατικη ταξη του καιρού μας (κ μεις ως κομμάτι της).

    Θέλει δουλεια πολύ, θέλει οικονομικό αγώνα, θέλει παράλληλα και υπερβαση του συντεχνιασμου, θέλει μαζί με τον οικονομικό αγώνα και ανάδειξη μιας άλλης καθημερινοτητας ως αντιπαλο δεος, θέλει ταξικά δημοκρατικά σωματεία με δημοκρατία βάσης, θέλει χειραφετητικη πολιτική.

    Reply
    1. λαθραναγνώστης

      Χα!
      Το παλιό κοινωνικό συμβόλαιο,για το όριο εκμετάλλευσης της εργατικής δύναμης υπήρχε λόγω της κεϋνσιανικής πολιτικής της αστικής τάξης, δια τον φόβον των Ιουδαίων – της ΕΣΣΔ δηλαδή.
      Το πραγματικό πρόσωπο του καπιταλισμού, είναι αυτό που βλέπουμε τώρα με την φυσιολογική του τάση όσο πάει να γίνεται όλο και χειρότερο..
      Κανένας “ολοκληρωτικός καπιταλισμός”!
      Είναι ο καπιταλισμός όπως είναι ο καπιταλισμός! Αμασκάριστος και απροσχημάτιστος!
      Όπως ήταν και πριν την ύπαρξη της ΕΣΣΔ που ο εργάτης δούλευε από τα χαράματα μέχρι τη νύχτα και ο καπιταλιστής τον έκανε ότι ήθελε. Βλέπε Φόρντ, που η εταιρία είχε λόγο για κάθε εκδήλωση της ζωής των υπαλλήλων της.

      Reply
      1. San Rocco

        Ναι λαθραναγνωστη και αυτό επεσήμανα: Η ύπαρξη μεγάλου τμήματος ταξικά συνειδητού εκ μέρους των εργατικών τάξεων του πλανήτη, σε συνδυασμό με την ύπαρξη της εσσδ, επέβαλλαν στον καπιταλισμό παραχωρήσεις. Τις οποίες και έκανε.

        Σημερα, χώρο ταξικα συνειδητή εργατικη τάξη και με τον κομμουνισμό να έχει δυσφημιστεί απο τα ίδια τα Κ.Κ. παγκόσμια, βλέπουμε τον οριτζιναλ καπιταλισμό. Ο οποιος σε συνδυασμό με το πρωτοφανές τεχνολογικά ανεπτυγμένο επίπεδο που του προσφέρει τεράστια δυνατότητα ελέγχου και εκμετάλλευσης του ανθρώπου και της φύσης, πέρασε στο στάδιο του ολοκληρωτισμού.

        Reply
        1. λαθραναγνώστης

          Αυτό το παραμύθι ότι ο κομμουνισμός έχει δυσφημιστεί από τα ίδια τα ΚΚ, πρέπει κάποια στιγμή να το σταματήσετε.
          Οι νέες γενιές, μετά τις ανατροπές, δεν έχουν πια καμία άμεση επαφή με εκείνα τα ΚΚ που υποτίθεται ότι με τις πράξεις τους δυσφήμισαν τον κομμουνισμό. Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να έχουν αντικειμενική εικόνα για το τι υπήρχε σε κείνο το σύστημα.
          Η μοναδική επαφή που έχουν, είναι η παραποιημένη ιστορική εικόνα που τους παρουσιάζει ο ρεφορμισμός τύπου ΣΥΡΙΖΑ, η δική σας αντικομμουνιστική προπαγάνδα και η επίσημη της ΕΕ και γενικότερα ο καπιταλισμός με τα κολαούζα του, που απέμεινε μόνος του χωρίς αντίλογο.
          Για τον ¨ολοκληρωτικό καπιταλισμό”, ουδέν σχόλιο. Άμα έχεις το χούι των σταδίων, βάζεις στάδια παντού……
          Και τέλος, ας μην υπήρχε η ΕΣΣΔ και θα σου λεγα εγώ τι θα έπαιρνε η εργατική τάξη της δύσης, όσο κι αν χτυπιόταν. Η ΕΣΣΔ ήταν αυτή που ανάγκασε τον καπιταλισμό να κάνει τον ταχτικό ελιγμό του κεϋνσιανισμού και η ανατροπή της, σήμανε το τέλος του και την επαναφορά του καπιταλισμού στην κανονική του πορεία.

        2. Σ.Τ.

          Ναι σήμερα λες μεγάλες αληθιες η σοβιετική Ρωσία των Λένιν Τρότσκι αλλά και του νεαρού Μπουχάριν, ανάγκασε την δύση να ελιχθεί με τον Κέυνς. Η σταλινική ΕΣΣΔ με τον Στάλιν και τον Βαργκαανάγκασε την δύση να εφεύρει το έκτρωμα του ναζισμού (εθνικοσοσιαλισμού) ως αντίβαρα στο κομμα λεβιαθανκαι το κράτος εργοστασιο. Πήρε πολλά απο τον Στάλιν ίσως και από τον Τρότσκι ο Αδόλφος, στην οργάνωση της έργ.τάξης.

          ΣΤ.

        3. λαθραναγνώστης

          Κι εσύ λες μεγάλες αλήθειες. Είναι γνωστό ότι ο καπιταλισμός για να αντιμετωπίσει την ΕΣΣΔ του Στάλιν εφηύρε τον Χίτλερ, τον Μουσολίνι….Συμφωνίες Μονάχου, “παράξενος πόλεμος” κλπ.

        4. ένας

          Ο Κεϋνσιανισμός εγκαινιάστηκε επίσημα στο Bretton Woods τον Ιούλη του ’44 θεμελιώνοντας την σύντομη μεταπολεμική μπελ-εποκ του “καπιταλισμού με κοινωνικό κράτος”.
          Μικρές λεπτομέρειες: Ηταν ακόμη νωπές οι νίκες σε Στάλινγκραντ – Κούρσκ και είχε ήδη αρχίσει η “επιχείρηση Λευκορωσία”, που άνοιγε τον δρόμο για Πολωνία – Βερολίνο…. Oι ιμπεριαλιστές, από κει, που ροκανίζανε χρόνο περιμένοντας να σπάσει ο Σοβιετικός Στρατός, βάλανε καρούλια κι αρχίσανε να τρέχουν να προλάβουν, τουλάχιστον μη χάσουν όλη την ηπειρωτική Ευρώπη. Γι αυτό και κοιτάξανε να στήσουν παράλληλα και κοινωνικές συμμαχίες με τον κεϋνσιανισμό.
          Ποιο ….μπουχάριν, ποιό τρότσκι!
          Στην κοσμάρα σας!

        5. Σ.Τ.

          Eυχαριστωγιατο tip. Eγω διαβάζω τα παντα πχ διάβασα τα απόντα του Στάλιν. Μου πήρε μερικές ώρες αλλά το απόλαυσαν

        6. λαθραναγνώστης

          Ωρες…
          ……πρέπει να είμαι πολύ βλάκας…!

        7. Σ.Τ.

          Oι 6 από τους 8(;) τόμους είναι κάτι προκηρύξεις που έγραφε στο Μπακού. Τα άλλα είναι λόγοι που του έγραφαν όταν ήταν η.γ. και ένα οικονομικό πόνημα νομίζω με κάποια αξία αλλά απλοϊκό σαν σύλληψη.

  2. San Rocco

    Ερώτηση προς όλους (πχ Avir αλλά και όλους):

    Η εργοδοσία της βιομετρικές ξεφτίλας και γαλέρας “SELLER Hellas” είναι ελληνες το ΕΘΝΟΣ; Είναι; ΝΑΙ

    Οκ! ΠΟΙΑ λοιπόν είναι η αντίσταση εναντίον του καπιταλισμού και των ιδεών του, με βάση το “έθνος”; Ελληνες οι κεφαλαιοκράτες εργοδότες που βάζουν κάμερες, δακτυλικά αποτυπώματα, μηχανήματα ελέγχου των πάντων, έλληνες οι κυβερνώντες που τους αβαντάρουν, έλληνες και οι εργάτες (όσοι δεν είναι μετανάστες).

    ΠΟΙΑ λοιπόν ενότητα στην βάση του “έθνους” μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε αυτούς τους Ελληνες κεφαλαιοκράτες απο την μια και τους ελληνες εργάτες/εργαζόμενους απο την άλλη;

    Reply
    1. Avir

      αυτά είναι συμπτώματα. Η αρρώστια είναι ο νεοφιλελευθερισμός των “ανοιχτών συνόρων”. Δεν έχει νόημα να πολεμάς τα συμπτώματα (πχ εργαζόμενοι της κοκακόλα) όταν αποδέχεσαι την παγκοσμιοποίηση. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα ο εθνικός καπιταλισμός (όπου υπάρχει περιθώριο αγώνα) από την ελευθερία=ασυδοσία του “μπάτε σκύλοι αλέστε”. Για τα υπόλοιπα αναφέρθηκα σε προηγούμενη απάντηση

      Reply
      1. Κ.Σ.

        “εθνικός καπιταλισμός” υπάρχει μόνο στα μυαλά των εθνικιστών που θεωρούν τον Τραμπ …αντισυστημικό

        Reply
      2. San Rocco

        Γιατί αγαπητέ Avir όλα αυτά είναι συμπτώματα της αρρώστιας των ανοιχτών συνόρων; Δλδ άμα τα σύνορα κλείσουν θα πάψουν οι έλληνες καπιταλιστές να βάζουν βιομετρικά χαφιεδίστικα ολοκληρωτικά συστήματα ελέγχου και καταστολής των ελλήνων και μεταναστών εργαζομένων; Ή μήπως τα ανοιχτά σύνορα έκαμαν τους έλληνες εργαζόμενους να μην συμμετέχουν στα σωματεία τους και να υιοθετήσουν τις ατομικιστικες αντιλήψεις και πρακτικές του καπιταλισμού;

        Απο την άλλη, τα… ανοιχτά σύνορα κάνουν τον καπιταλισμό ολοκληρωτικό; Δεν νομίζω. Πολύ ιδεοληπτική η προσέγγιση που κάνεις.

        Reply
      3. San Rocco

        Αγαπητοί Avir, left g700 και όσοι άλλοι προμοτάρετε την υπεροχή του εθνικού πάνω στο ταξικό όσον αφορά την χάραξη πολιτικής στην Αριστερά, για το παρακάτω ΤΙ έχετε να πείτε; ΠΩΣ το 80% του ελληνικού έθνους και οι μετανάστες εργαζόμενοι θα συμμαχήσουν πάνω σε μια απελευθερωτική/χειραφετητική βάση, με το 20% του ελληνικού έθνους που είναι ο εκμεταλλευτής των υπόλοιπων προκειμένου να κερδίζει και να εξουσιάζει;

        ********

        ΕΛΛΗΝΕΣ Εργοδότες ανέβαζαν σε ομάδα στο facebook τα ονόματα εργαζομένων που διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους – Για να μην ξαναπροσληφθούν!

        Μυστικές ομάδες στα social media όπου εργοδότες «ανέβαζαν» τα ονόματα εργαζομένων που διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους ώστε να μην προσληφθούν από άλλες επιχειρήσεις, «εκτόξευση» των παραβάσεων της εργασιακής νομοθεσίας, οικοδόμους από τη Ξάνθη στο… Κατάρ και πανευρωπαϊκό ρεκόρ ανεργίας στη δυτική Μακεδονία, συνθέτουν το σκηνικό στον αγορά εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα.

        http://diktiospartakos.blogspot.com/2018/09/facebook.html

        “Κυνηγημένοι” …εργαζόμενοι

        Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας Δημήτρης Ταχματζίδης, αποκάλυψε ότι εργοδότες της περιοχής του έφτιαξαν έναν κλειστό λογαριασμό σε social media με τίτλο “Κυνηγημένοι” όπου αναφέρουν ονόματα εργαζομένων που τους έχουν κάνει καταγγελία προκειμένου να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους για να μην τους προσλάβουν! «Αναλογιστείτε» προσέθεσε, «ότι για τους περίπου 17.000 που αποτελούν το εργατικό δυναμικό του νομού Ημαθίας, αντιστοιχούν μόλις δύο επιθεωρητές εργασίας οι οποίοι φυσικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες».

        Στην ανάγκη για περισσότερους ελέγχους αναφέρθηκε και η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης Δέσποινα Κωνσταντίνου, τονίζοντας ότι υπάρχει αύξηση των συμβάσεων μερικής απασχόλησης αλλά στην ουσία, οι εργαζόμενοι απασχολούνται 10ωρα. «Είναι ενδεικτικό ότι στους πολλούς ελέγχους που κάναμε σε εργασιακούς χώρους, υπήρξε μόλις μία περίπτωση εργοδότη που δεν είχε σχετική παράβαση», είπε. Η κ. Κωνσταντίνου, μίλησε και για την προσφυγή εργαζόμενου της περιοχής για την αμοιβή που προβλέπει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για άτομα κάτω των 25 χρόνων και η οποία κρίθηκε αντισυνταγματική και κάλεσε το κράτος να εφαρμόσει την απόφαση. Εκτίμησε, τέλος, ότι η ανεργία στην Κατερίνη ξεπερνάει το 25%, καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός μακροχρόνια ανέργων που δεν δηλώνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες.

        Για υποστελεχωμένες επιθεωρήσεις εργασίες και μεγάλο αριθμό αδήλωτης εργασίας μίλησε και η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πέλλας Θεανώ Ζουρνατζίδου, σημειώνοντας ότι από τα 13.000 άτομα που απαρτίζουν το εργατικό δυναμικό της περιοχής, τα 7.400 είναι εγγεγραμμένα ως άνεργα.

        Reply
    2. San Rocco

      Το ερώτημα ΑΝ και ΠΩΣ μπορεί να επιτευχθεί απελευθερωτικη/χειραφετητικη ενότητα υπό της ιδέας του έθνους ανάμεσα στο 80% των Ελλήνων και μεταναστών εργαζομενων και στο 20% των Ελλήνων καπιταλιστών και των κοινωνικών υπαλληλικων τους ομάδων (μεγαλοδημισιογραφοι, καπιταλιστές πολιτικοί, σώματα ασφαλείας κλπ), παραμένει προς τον avrir, τον left g700 κλπ.

      Διότι, καταπιεστική και καταστρεπτική ενότητα για τον λαό, υπό την σκεπη του έθνους, υπάρχει εδω και δεκαετίες! Υπάρχει και ονομάζεται, εθνική ενότητα: Εντος της εθνικής ενότητας που είναι παγιωμένη μέχρι σημερα, ελαβαν και καμβανουν χώρα και τα κοινωνικά συμβολαια, και τα μνημονια. Και το κρατος προνοιας (εργατικά δικαιώματα, συνδικαλιστικές ελευθερίες, μισθοί, συντάξεις, υγεία, παιδεία κλπ), αλλα και η κατάργηση αυτών!

      Όσο υπήρχε το αντίπαλο δέος της οργανωμένης εργατικής τάξης, των αγώνων της και της γραφειοκρατικης εσσδ, η παγιωμένη εθνική ενότητα στις ευρωπαϊκές χώρες, έγειρε προς τα αριστερά, συμπεριλαμβανοντας και ικανοποιώντας πολλα εργατικά και λαικα αιτήματα: Μισθοί, συντάξεις, πρόνοια, κλπ.

      Τώρα που έχει αποδιαρθρωθει ο λαός (και η εργατικη τάξη), που έχει καταρρεύσει κατασυκοφαντημενος και από τα ΚΚ ο κομμουνισμός, η εθνική ενότητα τροποποιείται ριζικά, σε απόλυτο βάρος, εναντίον των λαών και των εργατικών τάξεων. Αυτόν τον αποκλειστικο στόχο εχουν πχ, τα μνημονια. Μας γύρισαν στον μεσαίωνα.

      Παρολαυτα, για να υπάρχει εθνική ενότητα πρέπει το 20% του έθνους να δίνει κάτι ψιχουλακι, και κυρίως να υπόσχεται θετικά πράγματα στο υπόλοιπο 80%. Και εδω είμαστε σημερα: Πχ, οι εξορύξεις στην ήπειρο και στη να μεσόγειο, διαλύουν το περιβάλλον, αλλα οι Έλληνες και ευρωπαίοι ηγεμόνες λενε στο ελληνικό και μεταναστευτικό εργατικό σώμα: Θα ανοίξουν δουλειές που τις έχετε ανάγκη. Και έτσι, προσπαθεί να χτίσει σημερα συμμαχίες υποταγής το 20% του έθνους προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία του πάνω στο 80% Ελλήνων και μεταναστών.

      Όμως, προσπαθεί για την διατήρηση της εξουσίας του και με τον φόβο: Λέει λοιπόν στο 80% του έθνους δλ στους Έλληνες και μετανάστες εργαζομενους, στον λαό: Κοιτάξτε, είστε πολύ περισσότεροι, αλλα εμείς έχουμε την ε.ε., το νατο, τους φασιστες/εθνικιστες κλπ. Άμα κουνηθειτε, θα έχουμε πολεμο. ΑΥΤΟ μας λέει το 20% του ελληνικού έθνους. Αυτο είπε πολύ καθαρά ο μειμαρακης το ’15 στην βουλή.

      Λοιπόν; εμείς το 80% του έθνους Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, γεροι, γυναίκες, άντρες ΤΙ θα κάνουμε; υπάρχει περίπτωση να κάνουν χειραφετητικη/απελευθερωτικη συμμαχία με το 20% στο πλαίσιο της ιδέας “έθνος”; Απο την άλλη: Μας ικανοποιεί το σημερινό σχεδόν ανυπαρκτο -σε σχέση με την ιστορικοτητα της εννοιας “έθνος”- περιεχόμενο της έννοιας “εργατικη τάξη ντόπιων και μεταναστών”;

      Η εργατικη τάξη ως καθημερινότητα, άρα και ως σύνολο πρακτικών, συμπεριφορών που οικοδομούν αντιπαλο δεος στον καπιταλισμό, απλά ειναι ελάχιστη. Σχεδόν δεν υφίσταται. Η εργατικη ταυτότητα νοείται απλά, ως ένα οικονομικό μέγεθος για την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων, ντόπιων και μεταναστών. Τπτ αλλο! Ούτε πολιτισμός, ούτε εντοπιότητα, ούτε παραδοσεις/ηθη και έθιμα. Σε αντίθεση με την έννοια “έθνος” που συνεχίζει να τα εμπεριέχει όλα αυτά. Συνεπώς, πως συμβάλλουμε στην αναγέννηση της εργατικής/λαικης ταυτότητας και την νοηματοδοτηση αυτης βάσει του οικονομικού, εμφυλου, οικολογικού, πολιτισμικού πεδίου της ταξικής πάλης;

      Reply
  3. Left G700

    Ελληνες οι κεφαλαιοκράτες εργοδότες που βάζουν κάμερες, δακτυλικά αποτυπώματα, μηχανήματα ελέγχου των πάντων, έλληνες οι κυβερνώντες που τους αβαντάρουν, έλληνες και οι εργάτες (όσοι δεν είναι μετανάστες).
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Αμ το άλλο, το χειρότερο, πού το πας; Έλληνας και ο διαιτητής που έδωσε εκείνο το πέναλτι-μαϊμού στο ματς Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο!

    Reply
  4. Left G700

    Όσο εξακολουθώ και βλέπω εδώ κεντρικό σχολιαστή και άτυπο εκπρόσωπο τύπου εκ μέρους τού ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τον San Rocco, όλο και αναπτερώνονται οι ελπίδες μου ότι μπορεί η ΛΑΕ να τα καταφέρει τελικά και να πηδήξει στις επόμενες εκλογές το όριο του 3% –έστω και στην τρίτη προσπάθεια (= καταμέτρηση)… ;-) :-)

    Reply
    1. San Rocco

      Οσο εξακολουθώ και βλέπω εδώ, κεντρικό σχολιαστή και άτυπο εκπρόσωπο τύπου εκ μέρους της ΛΑΕ τον left g700, τόσο αναπτερώνονται οι ελπίδες μου για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ! ;-) :-)

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.