.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δημόσιες συγκοινωνίες προς πώληση – Ποιο το μέλλον εργαζομένων και επιβατών; Σήμερα στο Ράδιο Παντιέρα


Ράδιο ΠαντιέραΡάδιο Παντιέρα 29/6/2016
ΘΕΜΑ: «Δημόσιες συγκοινωνίες προς πώληση – Ποιο είναι το μέλλον εργαζομένων και επιβατών;»

Η εκπομπή Ράδιο Παντιέρα που μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTOpen, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 6μμ, θα φιλοξενήσει τον Σταύρο Μανίκα, μέλος του Δ.Σ. του συνδικάτου εργαζομένων ΕΘΕΛ σε μια εκπομπή με θέμα «Δημόσιες συγκοινωνίες προς πώληση – Ποιο είναι το μέλλον εργαζομένων και επιβατών;»

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς βρίσκονται αντιμέτωποι με την προσπάθεια της κυβέρνησης να περάσει στο νέο υπερταμείο τον ΟΣΕ και τις αστικές συγκοινωνίες, όπως επιτάσσει το τρίτο μνημόνιο που έχει υπογράψει με τους δανειστές.

-Ποια θα είναι η μοίρα των εργαζομένων με την μετατροπή των οργανισμών συγκοινωνιών σε αμιγώς ιδιωτικές κερδοσκοπικές επιχειρήσεις;

-Έρχονται απολύσεις και ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματά τους;

-Τι σημαίνει για το επιβατικό κοινό η ιδιωτικοποίηση;

-Πόσο θα χειροτερεύσει η ποιότητα του συγκοινωνιακού έργου;

-Το ήδη ακριβό κόστος μετακίνησης πόσο θα αυξηθεί με τους ιδιώτες στο τιμόνι;

Σε αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στην εκπομπή, την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σταμούλης.

Η εκπομπή Ράδιο Παντιέρα μεταδίδεται από το ραδιόφωνο της ERTOpen στους 106,7 στα FM στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com. Επίσης, το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz